Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Questo e Boca Leandro N Alem
ESTAS CAGADO! Tactiek La 4132
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 26.9
goed Schieten matig
zwak Passen zwak
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Günsel rent richting de bal. Günsel geeft een lange en hoge pass. Pokorny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Díaz De Bedoya is nu in balbezit. Díaz De Bedoya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Barreto rent richting de bal. Escauriza begaat een overtreding. Barreto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ortigoza met een snel genomen vrije trap. Daar is Villar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albospino rent richting de bal. Protasiuk rent richting de bal. Protasiuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Holewiński is nu in balbezit. Holewiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Krivokapić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Protasiuk rent richting de bal. Protasiuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Dumot kopt de bal weg. Ramos rent richting de bal. Ramos geeft een hoge lob. Albospino rent richting de bal. Albospino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gershon verovert de bal door een tackle van achteren. Gershon speelt de bal door. Pokorny is nu in balbezit. Barreto onderschept slim de pass. Barreto schiet op doel. Candia bokst de bal weg.

30e minuut.
Bütner is nu in balbezit. Escauriza verovert de bal door een tackle van achteren. Escauriza speelt de bal door. Klungelig pakt Scriha de bal. Scriha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Albospino bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Krivokapić ... Strafschop! Krivokapić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Albospino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Albospino neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz De Bedoya verovert de bal door een tackle van achteren. Holewiński is nu in balbezit. Díaz De Bedoya onderschept slim de pass. Díaz De Bedoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Holewiński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Barreto de bal onder controle te krijgen. Protasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Protasiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - Leandro N Alem 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Questo e Boca 47%, Leandro N Alem 53%.
Questo e Boca - Leandro N Alem 0:1

55e minuut.
Dumot kopt de bal weg. Klungelig pakt Ortigoza de bal. Ovelar is nu in balbezit. Díaz De Bedoya onderschept slim de pass. Díaz De Bedoya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Virtejaru komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klungelig pakt Bütner de bal. Escauriza verovert de bal door een tackle van achteren. Escauriza passt de bal in één keer door. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günsel is nu in balbezit. Günsel passt de bal met de wreef. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar met een sublieme pass. Ramos is nu in balbezit. Ramos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Questo e Boca 56%, Leandro N Alem 44%.
Questo e Boca - Leandro N Alem 0:1