Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fecha libre Sara goza
2 Tactiek dghjkl
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.9 gemiddelde waardering 33.5
adequate Schieten average
good Passen average
good Verdedigen adequate


12e minuut.
Klungelig pakt Saucedo de bal. Laczkó probeert naar een medespeler te passen. Šehrić rent richting de bal. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. Arabidurrutia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pane bereikt de bal nog maar net als eerste. Pane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Saucedo rent richting de bal. Godzina verovert de bal door een tackle van achteren. Godzina met een sublieme pass. Vatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Florenciañez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - Sara goza 0:1

22e minuut.
Arabidurrutia speelt de bal door. Casas kopt de bal weg. Šehrić probeert de bal aan de voet te houden. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Falátek onderschept slim de pass. Falátek geeft een hoge lob. Laczkó kopt de bal weg. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bruzdewicz passt de bal in één keer door. Achucarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Atzrodt is nu in balbezit. Pane is nu in balbezit. Pane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Atzrodt onderschept slim de pass. Atzrodt probeert naar een medespeler te passen. Laczkó speelt de bal door. Bruzdewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bruzdewicz schiet op doel. Arabidurrutia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pane bereikt de bal nog maar net als eerste. Pane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Von Wattenwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Wattenwyl passt de bal zonder na te denken. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz schiet op doel. Arabidurrutia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fecha libre - Sara goza 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecha libre 45%, Sara goza 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fecha libre - Sara goza 1:1

50e minuut.
Inworp. Barrenta komt het veld opgelopen. Bornemissza komt het veld opgelopen. Cohen komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Casas passt de bal in één keer door. Cohen geeft een hoge lob. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz geeft een hoge lob. Pane maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - Sara goza 2:1

52e minuut.
Cohen is nu in balbezit. Cohen geeft de bal voor. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... Arabidurrutia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - Sara goza 3:1

58e minuut.
Bornemissza verovert de bal door een tackle van achteren. Falátek onderschept slim de pass. Falátek passt de bal in één keer door. Vatter is nu in balbezit. Vatter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Casas is nu in balbezit. Casas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bornemissza de bal. Vatter onderschept slim de pass. Vatter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - Sara goza 3:2

64e minuut.
Bruzdewicz is nu in balbezit. Bornemissza rent richting de bal. Bornemissza passt de bal met de wreef. Pane rent richting de bal. Pane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Dervas komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cohen geeft de bal voor. Atzrodt rent richting de bal. Atzrodt passt de bal met de wreef. Pane is nu in balbezit. Pane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - Sara goza 4:2

75e minuut.
Šehrić verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šehrić. Cohen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cohen kan niet meer verder spelen. Yaluff komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Barrenta is nu in balbezit. Barrenta geeft een lange en hoge pass. Yaluff probeert de bal met de borst te controleren. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrenta met een snelle inworp. Atzrodt probeert naar een medespeler te passen. Pane rent richting de bal. Pane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecha libre 32%, Sara goza 68%.
fecha libre - Sara goza 4:2