Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: AC LaFarsa Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 772
AC LaFarsa Questo e Boca
reMEC Tactiek ESTAS CAGADO!
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 34.4
average Schieten good
weak Passen weak
average Verdedigen average


9e minuut.
Aldermand geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cirio de bal onder controle te krijgen. Krivokapić begaat een overtreding. Krivokapić krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Omolade is nu in balbezit. Omolade geeft de bal voor. Daar is Lalanne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scriha is nu in balbezit. Scriha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Escauriza met een sublieme pass. Scriha rent richting de bal. Scriha passt de bal zonder na te denken. Díaz De Bedoya rent richting de bal. Díaz De Bedoya haalt uit met een fantastische trap. Dvornic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bonafau geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dvornic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lalanne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kumara is nu in balbezit. Voliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voliotis speelt de bal door. Akşit rent richting de bal. Akşit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 52%, Questo e Boca 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC LaFarsa - Questo e Boca 0:0

46e minuut.
Lajber komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galotta komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik geeft een lange en hoge pass. Akşit bereikt de bal nog maar net als eerste. Akşit schiet op doel. Candia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Questo e Boca 1:0

58e minuut.
Escauriza rent richting de bal. Aldermand geeft een hoge lob. Krivokapić met een sublieme pass. Scriha bereikt de bal nog maar net als eerste. Scriha schiet op doel. Lajber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Doeltrap. Virtejaru komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Galotta controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rybiałek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ursulescu komt het veld opgelopen. Ente komt het veld opgelopen. Escauriza met een snelle inworp. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Aldermand is nu in balbezit. Aldermand passt de bal in één keer door. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek draait met de bal, schiet en ... Candia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Questo e Boca 2:0

82e minuut.
Voliotis is nu in balbezit. Voliotis probeert naar een medespeler te passen. Galotta rent richting de bal. Galotta schiet op doel. Candia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Questo e Boca 3:0

83e minuut.
Bonafau speelt de bal door. Galotta is nu in balbezit. Bonafau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galotta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Buitenspel voor Rybiałek. Goede buitenspelval van de verdediging. Kumara neemt vlug de vrije trap. Ente kopt de bal weg. Virtejaru is nu in balbezit. Virtejaru draait met de bal, schiet en ... Lajber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 48%, Questo e Boca 52%.
AC LaFarsa - Questo e Boca 3:0