Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: Barrett FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1103
Barrett FC Sara goza
MEC T Tactiek dghjkl
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 36.4
redelijk Schieten matig
matig Passen redelijk
matig Verdedigen goed


14e minuut.
Godzina speelt de bal door. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykün bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Staszewski geeft een hoge lob. Groń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bernath rent richting de bal. Godzina speelt de bal door. Jóna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóna schiet op doel. Groń probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Godzina probeert naar een medespeler te passen. Serrano geeft de bal voor. Jóna kopt de bal weg. Godzina heeft problemen om de bal te vangen. Godzina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrett FC 53%, Sara goza 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barrett FC - Sara goza 0:0

46e minuut.
Bernath rent richting de bal. Bernath probeert naar een medespeler te passen. Watts is nu in balbezit. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Watts probeert naar een medespeler te passen. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt is nu in balbezit. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
van Aanholt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Watts met een snelle inworp. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Bernath heeft problemen om de bal te vangen. zangrillo is nu in balbezit. zangrillo draait met de bal, schiet en ... Minga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - Sara goza 1:0

64e minuut.
Godzina is nu in balbezit. Godzina passt de bal in één keer door. Serrano speelt de bal door. Jóna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Allgood de bal onder controle te krijgen. Dudek is nu in balbezit. Vatter verovert de bal door een tackle van achteren. Vatter draait met de bal, schiet en ... Groń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barrett FC - Sara goza 1:1

74e minuut.
Dudek verovert de bal door een tackle van achteren. Dudek met een sublieme pass. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdek geeft een lange en hoge pass. Arabidurrutia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reynaud rent richting de bal. Reynaud schiet op doel. Arabidurrutia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - Sara goza 2:1

83e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurdek zal de hoekschop nemen. Bernath kopt de bal weg. Klungelig pakt Godzina de bal. Reynaud rent richting de bal. Reynaud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bernath rent richting de bal. Reynaud onderschept slim de pass. zangrillo is nu in balbezit. zangrillo haalt uit met een fantastische trap. Arabidurrutia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - Sara goza 3:1

89e minuut.
Watts geeft een hoge lob. Kurdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdek geeft een hoge lob. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrett FC 35%, Sara goza 65%.
Barrett FC - Sara goza 3:1