Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanio Ossidato AS Ravenna
The Wall Tactiek Trening
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
45.2 gemiddelde waardering 55.1
matig Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Maurits is nu in balbezit. Maurits geeft een lange en hoge pass. Peleritti is nu in balbezit. Peleritti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanio Ossidato - AS Ravenna 1:0

31e minuut.
Thiên Ðức onderschept slim de pass. Thiên Ðức geeft een lange en hoge pass. Lezzo is nu in balbezit. Treitz onderschept slim de pass. Treitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Peleritti kopt de bal weg. van de Kasteele heeft problemen om de bal te vangen. Thiên Ðức is nu in balbezit. Thiên Ðức haalt uit met een fantastische trap. Sutton probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pasquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquina passt de bal met de wreef. Kuusik rent richting de bal. Thiên Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Thiên Ðức schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is van de Kasteele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquina rent richting de bal. Pasquina passt de bal in één keer door. Roman is nu in balbezit. Roman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanio Ossidato 58%, AS Ravenna 42%.
Titanio Ossidato - AS Ravenna 1:0

46e minuut.
Lacina komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bodea probeert de bal met de borst te controleren. Bodea passt de bal met de wreef. Treitz rent richting de bal. Daar is Treitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treitz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Titanio Ossidato - AS Ravenna 1:1

63e minuut.
Prodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman geeft de bal voor. Lacina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacina schiet op doel. Sutton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roman zal de hoekschop nemen. Lacina krijgt zijn hoofd ertegen. Sutton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanio Ossidato - AS Ravenna 1:2

79e minuut.
Kadir met de inworp. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea geeft de bal voor. Lacina krijgt zijn hoofd ertegen. Sutton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanio Ossidato - AS Ravenna 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanio Ossidato 69%, AS Ravenna 31%.
Titanio Ossidato - AS Ravenna 1:3