Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Paduricea Atlético Sivar
541 Tactiek 442 Contención
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 47.2
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
goed Verdedigen goed


17e minuut.
Polewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran rent richting de bal. Polewczak met een sublieme pass. Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Polewczak met een sublieme pass. Bochnia is nu in balbezit. Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran schiet op doel. Stuttler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Angeli bokst de bal weg.

27e minuut.
Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczak probeert naar een medespeler te passen. Bochnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochnia draait met de bal, schiet en ... Cabanas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Winkler speelt de bal door. Tschanz rent richting de bal. Tschanz geeft een lange en hoge pass. Polewczak is nu in balbezit. Polewczak draait met de bal, schiet en ... De Angeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peran is nu in balbezit. Peran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - Atlético Sivar 0:1

40e minuut.
Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Tejnóra geeft een hoge lob. Minarik is nu in balbezit. Peran verovert de bal door een tackle van achteren. Peran haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Gros de bal onder controle te krijgen. Trybulski geeft een hoge lob. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran is nu in balbezit. Peran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Paduricea 78%, Atlético Sivar 22%.
F.C. Paduricea - Atlético Sivar 0:1

46e minuut.
Polewczak passt de bal met de wreef. Milanesio is nu in balbezit. Milanesio passt de bal in één keer door. Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran draait met de bal, schiet en ... De Angeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Tschanz geeft een hoge lob. Cernat heeft problemen om de bal te vangen. Peran is nu in balbezit. Peran draait met de bal, schiet en ... De Angeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Milanesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanesio speelt de bal door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochnia rent richting de bal. Bochnia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Amoroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoroso passt de bal zonder na te denken. Linetty speelt de bal door. Peran rent richting de bal. Peran schiet op doel. De Angeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olarra komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Peran is nu in balbezit. Peran passt de bal met de wreef. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel. De Angeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - Atlético Sivar 0:2

67e minuut.
Bochnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanas begaat een overtreding. Bochnia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polewczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bochnia rent richting de bal. Bochnia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Milanesio passt de bal in één keer door. Solano speelt de bal door. Minarik heeft problemen om de bal te vangen. Bochnia is nu in balbezit. Bochnia draait met de bal, schiet en ... De Angeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Milanesio met een sublieme pass. Stuttler is nu in balbezit. Stuttler geeft een lange en hoge pass. Linetty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solano geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran haalt uit met een fantastische trap. De Angeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - Atlético Sivar 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Paduricea 71%, Atlético Sivar 29%.
F.C. Paduricea - Atlético Sivar 0:3