Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Capua 2023 I Soliti Sospetti
Mine Tactiek 4312 43 opp
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
42.8 gemiddelde waardering 52.8
average Schieten solid
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Papała speelt de bal door. Barulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Considine is nu in balbezit. Considine haalt uit met een fantastische trap. Tauchmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - I Soliti Sospetti 0:1

11e minuut.
Sleep rent richting de bal. Sleep geeft een hoge lob. Azor is nu in balbezit. Śruba verovert de bal door een tackle van achteren. Śruba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Sunyovszky met een sublieme pass. Marincea is nu in balbezit. Miladinović onderschept slim de pass. Miladinović draait met de bal, schiet en ... Ene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Capua 2023 - I Soliti Sospetti 1:1

27e minuut.
Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Śruba is nu in balbezit. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kazinecas is nu in balbezit. Kazinecas geeft een lange en hoge pass. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth draait met de bal, schiet en ... Tauchmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - I Soliti Sospetti 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 59%, I Soliti Sospetti 41%.
Olimpia Capua 2023 - I Soliti Sospetti 1:2

46e minuut.
Abbatangelo komt het veld opgelopen. Stawczyk komt het veld opgelopen. Paukszt komt het veld opgelopen. Dimunno komt het veld opgelopen. Răducioiu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sunyovszky onderschept slim de pass. Sunyovszky geeft een hoge lob. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth schiet op doel. Tauchmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - I Soliti Sospetti 1:3

66e minuut.
Papała geeft de bal voor. Inworp. Kazinecas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Śruba schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - I Soliti Sospetti 1:4

79e minuut.
Korycki kopt de bal weg. Socha controleert de bal met de borst. Stawczyk geeft een lange en hoge pass. Namibiano is nu in balbezit. Namibiano schiet op doel. Ene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Sleep met een sublieme pass. Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Răducioiu zijn tegenspeler op de grond. Răducioiu krijgt een gele kaart. Śruba moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Śruba kan niet meer verder spelen. Újhelyi komt het veld opgelopen. Kazinecas met een snel genomen vrije trap. Seljeseth springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - I Soliti Sospetti 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 49%, I Soliti Sospetti 51%.
Olimpia Capua 2023 - I Soliti Sospetti 1:5