Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCSA Juventude F.C. KAYSERİ DSİ
532Classic Tactiek klasik 4-4-2
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 35.6
solide Schieten redelijk
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zwak


6e minuut.
Giurato is nu in balbezit. Giurato geeft een hoge lob. Zizi is nu in balbezit. Zizi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - KAYSERİ DSİ 1:0

8e minuut.
Frezzolino rent richting de bal. Frezzolino geeft de bal voor. Zizi rent richting de bal. Storri is nu in balbezit. Storri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Liucvaikis geeft de bal voor. Zizi kopt de bal weg. Storri bereikt de bal nog maar net als eerste. Storri schiet op doel. Dowgiałło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - KAYSERİ DSİ 2:0

22e minuut.
Tălpaciu passt de bal zonder na te denken. Duse is nu in balbezit. Duse geeft een lange en hoge pass. Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Perić rent richting de bal. Perić geeft de bal voor. Monsalve rent richting de bal. Monsalve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - KAYSERİ DSİ 2:1

45e minuut.
Nikolov kopt de bal weg. Duse bereikt de bal nog maar net als eerste. Duse geeft een hoge lob. Storri rent richting de bal. Storri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSA Juventude F.C. 47%, KAYSERİ DSİ 53%.
SCSA Juventude F.C. - KAYSERİ DSİ 2:1

48e minuut.
Perić rent richting de bal. Giurato verovert de bal door een tackle van achteren. Giurato passt de bal met de wreef. Daar is Zizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zizi draait met de bal, schiet en ... Dowgiałło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Duse bereikt de bal nog maar net als eerste. Eral onderschept slim de pass. Eral geeft een lange en hoge pass. Granzotto rent richting de bal. Granzotto geeft een hoge lob. Dowgiałło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Giurato geeft de bal voor. Zizi kopt de bal weg. Daar is Storri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storri haalt uit met een fantastische trap. Dowgiałło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - KAYSERİ DSİ 3:1

70e minuut.
Scanferla onderschept slim de pass. Scanferla geeft de bal voor. Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Giurato geeft een hoge lob. Zizi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ezilmez de bal. Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Perić is nu in balbezit. Scanferla is nu in balbezit. Scanferla passt de bal in één keer door. Baransoy rent richting de bal. Baransoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSA Juventude F.C. 40%, KAYSERİ DSİ 60%.
SCSA Juventude F.C. - KAYSERİ DSİ 3:1