Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PROSTO Ustroń blus salama
klasyk 1.2 Tactiek peo 442
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.9 gemiddelde waardering 67.6
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Bugajski verovert de bal door een tackle van achteren. Bugajski geeft een hoge lob. Grubor kopt de bal weg. Drumond de Andrade rent richting de bal. Drumond de Andrade haalt uit met een fantastische trap. Gąsior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Popuşoi onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ormella met een snelle inworp. Ruszkiewicz rent richting de bal. Ruszkiewicz schiet op doel. Mascaroni bokst de bal weg.

14e minuut.
Klungelig pakt Grubor de bal. Grubor passt de bal zonder na te denken. Bugajski probeert naar een medespeler te passen. Drumond de Andrade is nu in balbezit. Drumond de Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bugajski rent richting de bal. Inworp. Bugajski met een snelle inworp. Koczko is nu in balbezit. Koczko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ruszkiewicz rent richting de bal. Popuşoi verovert de bal door een tackle van achteren. Popuşoi passt de bal in één keer door. Grubor is nu in balbezit. Grubor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Koczko passt de bal met de wreef. Şahverdiyev rent richting de bal. Suárez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suárez krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Leonte geeft een hoge lob. Mularczyk is nu in balbezit. Grubor met een sublieme pass. Şahverdiyev is nu in balbezit. Şahverdiyev draait met de bal, schiet en ... Gąsior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bugajski verovert de bal door een tackle van achteren. Bugajski geeft een lange en hoge pass. Şahverdiyev kopt de bal weg. Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Koczko probeert naar een medespeler te passen. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski passt de bal in één keer door. Drumond de Andrade is nu in balbezit. Drumond de Andrade haalt uit met een fantastische trap. Gąsior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Grubor is nu in balbezit. Grubor geeft een lange en hoge pass. Drumond de Andrade is nu in balbezit. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ... Gąsior probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PROSTO Ustroń - blus salama 0:1

37e minuut.
Şahverdiyev rent richting de bal. Şahverdiyev passt de bal met de wreef. Daar is Grubor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubor geeft een hoge lob. Drumond de Andrade springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROSTO Ustroń - blus salama 0:2

41e minuut.
Byakov onderschept slim de pass. Byakov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bugajski de bal. Bugajski geeft een lange en hoge pass. Drumond de Andrade krijgt zijn hoofd ertegen. Gąsior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Akışık heeft problemen om de bal te vangen. Akışık met een sublieme pass. Riemens bereikt de bal nog maar net als eerste. Golanko onderschept slim de pass. Golanko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROSTO Ustroń 59%, blus salama 41%.
PROSTO Ustroń - blus salama 0:2

46e minuut.
Riemens probeert naar een medespeler te passen. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski met een sublieme pass. Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Byakov is nu in balbezit. Byakov passt de bal in één keer door. Bugajski rent richting de bal. Bugajski geeft de bal voor. Şahverdiyev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ... Gąsior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROSTO Ustroń - blus salama 0:3

54e minuut.
Şahverdiyev rent richting de bal. Drumond de Andrade rent richting de bal. Şahverdiyev rent richting de bal. Şahverdiyev draait met de bal, schiet en ... Gąsior maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Leonte speelt de bal door. Koczko met een sublieme pass. Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumond de Andrade schiet op doel. Gąsior probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROSTO Ustroń - blus salama 0:4

61e minuut.
Drumond de Andrade schiet op doel. Suárez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grubor probeert naar een medespeler te passen. Şahverdiyev rent richting de bal. Şahverdiyev schiet op doel. Gąsior bokst de bal weg. Drumond de Andrade rent richting de bal. Labuda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Labuda krijgt een gele kaart. Drumond de Andrade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Denko komt het veld opgelopen. Presa komt het veld opgelopen. Oriola komt het veld opgelopen. Drumond de Andrade legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Oriola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROSTO Ustroń - blus salama 0:5

67e minuut.
Akışık bereikt de bal nog maar net als eerste. Akışık passt de bal zonder na te denken. Ormella heeft problemen om de bal te vangen. Presa rent richting de bal. Presa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Şahverdiyev rent richting de bal. Drumond de Andrade rent richting de bal. Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahverdiyev schiet op doel. Oriola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PROSTO Ustroń - blus salama 0:6

80e minuut.
Simsoński geeft een lange en hoge pass. Drumond de Andrade kopt de bal weg. Drumond de Andrade rent richting de bal. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ... Oriola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROSTO Ustroń - blus salama 0:7

80e minuut.
Cestar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Grubor heeft problemen om de bal te vangen. Grubor passt de bal zonder na te denken. Drumond de Andrade rent richting de bal. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ... Oriola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROSTO Ustroń - blus salama 0:8

83e minuut.
Labuda verovert de bal door een tackle van achteren. Grubor bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda is nu in balbezit. Grubor onderschept slim de pass. Grubor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Grubor geeft een lange en hoge pass. Mularczyk kopt de bal weg. Koczko rent richting de bal. Koczko geeft een hoge lob. Cestar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cestar is nu in balbezit. Drumond de Andrade is nu in balbezit. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski schiet op doel. Oriola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROSTO Ustroń - blus salama 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROSTO Ustroń 70%, blus salama 30%.
PROSTO Ustroń - blus salama 0:9