Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:15
  • Competitiewedstrijd: A Liga Master
  • Stadion: Keyser Söze
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1284
I Soliti Sospetti Titanio Ossidato
4312 43 opp Tactiek The Wall
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 45.6
very good Schieten adequate
very good Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Maurits met een sublieme pass. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek begaat een overtreding. Złomek krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Újhelyi de bal. Újhelyi draait met de bal, schiet en ... Sutton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Titanio Ossidato 1:0

21e minuut.
Kazinecas geeft een lange en hoge pass. Kuusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth rent richting de bal. Seljeseth draait met de bal, schiet en ... Sutton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Titanio Ossidato 2:0

27e minuut.
Nave rent richting de bal. Canhão verovert de bal door een tackle van achteren. Canhão geeft een lange en hoge pass. Daar is Rigamonti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rigamonti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Prodi kopt de bal weg. Klungelig pakt Marincea de bal. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Daar is van de Kasteele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Considine is nu in balbezit. Kuusik onderschept slim de pass. Kuusik passt de bal in één keer door. van de Kasteele geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 59%, Titanio Ossidato 41%.
I Soliti Sospetti - Titanio Ossidato 2:0

53e minuut.
Seljeseth rent richting de bal. Ţiclău is nu in balbezit. Seljeseth verovert de bal door een tackle van achteren. Seljeseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Titanio Ossidato 3:0

56e minuut.
Sleep rent richting de bal. Sleep passt de bal met de wreef. Seljeseth is nu in balbezit. Seljeseth haalt uit met een fantastische trap. Sutton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Titanio Ossidato 4:0

57e minuut.
Klungelig pakt Peleritti de bal. Seljeseth rent richting de bal. Peleritti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peleritti krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Sleep geeft de bal voor. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi speelt de bal door. Considine rent richting de bal. Considine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Canhão kopt de bal weg. Rigamonti is nu in balbezit. Sleep tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sleep krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Sleep passt de bal met de wreef. Kazinecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazinecas passt de bal met de wreef. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Titanio Ossidato 5:0

76e minuut.
Seljeseth geeft een lange en hoge pass. Újhelyi rent richting de bal. Tulimowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Újhelyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Considine legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Seljeseth de bal onder controle te krijgen. Considine rent richting de bal. Considine draait met de bal, schiet en ... Sutton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Titanio Ossidato 6:0

77e minuut.
Peleritti geeft een lange en hoge pass. Lezzo rent richting de bal. Kazinecas verovert de bal door een tackle van achteren. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap. Sutton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Canhão draait met de bal, schiet en ... Ene speelt de bal door. Kuusik heeft problemen om de bal te vangen. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth schiet op doel. Sutton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine passt de bal zonder na te denken. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Titanio Ossidato 7:0

90e minuut.
Újhelyi heeft problemen om de bal te vangen. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusik verovert de bal door een tackle van achteren. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tulimowski de bal. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Titanio Ossidato 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 44%, Titanio Ossidato 56%.
I Soliti Sospetti - Titanio Ossidato 8:0