Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Capua 2023 F.C. Paduricea
Mine Tactiek 541
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 33.1
good Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Pană verovert de bal door een tackle van achteren. Pană probeert naar een medespeler te passen. Korycki rent richting de bal. Korycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - F.C. Paduricea 1:0

7e minuut.
Korycki is nu in balbezit. Namibiano is nu in balbezit. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki schiet op doel. De Angeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Barulski speelt de bal door. Namibiano rent richting de bal. Namibiano passt de bal zonder na te denken. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Minarik is nu in balbezit. Namibiano verovert de bal door een tackle van achteren. Namibiano speelt de bal door. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki schiet op doel. De Angeli bokst de bal weg.

26e minuut.
Daar is Azor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miladinović met een sublieme pass. Namibiano probeert naar een medespeler te passen. Korycki is nu in balbezit. Korycki draait met de bal, schiet en ... De Angeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Surman geeft een lange en hoge pass. Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană probeert naar een medespeler te passen. Korycki is nu in balbezit. Korycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korycki is nu in balbezit. Korycki haalt uit met een fantastische trap. De Angeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Pawełczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki is nu in balbezit. Korycki passt de bal zonder na te denken. Namibiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Namibiano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cabanas onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. giovaninni neemt de hoekschop. Minarik kan de bal niet met de borst controleren. Namibiano is nu in balbezit. Namibiano geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - F.C. Paduricea 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 31%, F.C. Paduricea 69%.
Olimpia Capua 2023 - F.C. Paduricea 2:0

46e minuut.
Abbatangelo komt het veld opgelopen. Stawczyk komt het veld opgelopen. Paukszt komt het veld opgelopen. Dimunno komt het veld opgelopen. Răducioiu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cernat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abbatangelo rent richting de bal. Abbatangelo passt de bal in één keer door. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - F.C. Paduricea 3:0

54e minuut.
Namibiano rent richting de bal. Namibiano passt de bal zonder na te denken. Korycki rent richting de bal. Korycki heeft problemen om de bal te vangen. Korycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Paukszt kopt de bal weg. Amoroso probeert de bal met de borst te controleren. Namibiano onderschept slim de pass. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Namibiano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Răducioiu speelt de bal door. Dimunno speelt de bal door. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki haalt uit met een fantastische trap. De Angeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Korycki is nu in balbezit. Minarik probeert naar een medespeler te passen. Dimunno probeert naar een medespeler te passen. Korycki rent richting de bal. Korycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Stawczyk rent richting de bal. Stawczyk passt de bal met de wreef. Dimunno speelt de bal door. Namibiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Namibiano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Amoroso onderschept slim de pass. Azor onderschept slim de pass. Răducioiu probeert naar een medespeler te passen. Namibiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Namibiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dimunno geeft een hoge lob. De Angeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Minarik geeft de bal voor. Pimbó kopt de bal weg. Paukszt speelt de bal door. Klungelig pakt Korycki de bal. Korycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cernat geeft een hoge lob. Papała heeft problemen om de bal te vangen. Gros is nu in balbezit. Gros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 29%, F.C. Paduricea 71%.
Olimpia Capua 2023 - F.C. Paduricea 3:0