Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blus salama KAYSERİ DSİ
peo 442 Tactiek klasik 4-4-2
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 34.6
goed Schieten matig
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


8e minuut.
Condeescu verovert de bal door een tackle van achteren. Condeescu geeft de bal voor. Quinté bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinté schiet op doel. Lagos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - KAYSERİ DSİ 1:0

11e minuut.
Öztonga rent richting de bal. Kieruczenko onderschept slim de pass. Kieruczenko geeft een lange en hoge pass. Quinté is nu in balbezit. Quinté draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - KAYSERİ DSİ 2:0

13e minuut.
Scanferla passt de bal zonder na te denken. Perić is nu in balbezit. Cestar onderschept slim de pass. Cestar schiet op doel. Lagos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Cestar rent richting de bal. Cestar draait met de bal, schiet en ... Lagos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Öztonga onderschept slim de pass. Kieruczenko rent richting de bal. Kieruczenko geeft een hoge lob. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Cestar kopt de bal weg. Kafkaf heeft problemen om de bal te vangen. Eral rent richting de bal. Cestar onderschept slim de pass. Cestar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
met een sublieme pass. Perić rent richting de bal. Fazilet speelt de bal door. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Łaszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scanferla rent richting de bal. Scanferla draait met de bal, schiet en ... Baransoy springt en kopt de bal. Santin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - KAYSERİ DSİ 2:1

40e minuut.
Perić verovert de bal door een tackle van achteren. Öztonga met een sublieme pass. Kieruczenko probeert de bal met de borst te controleren. Kieruczenko geeft de bal voor. Cestar springt en kopt de bal. Lagos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 39%, KAYSERİ DSİ 61%.
blus salama - KAYSERİ DSİ 2:1

53e minuut.
Kieruczenko passt de bal zonder na te denken. bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezilmez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ezilmez krijgt een gele kaart. raakt geblesseerd tijdens het duel. Cestar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lagos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - KAYSERİ DSİ 3:1

70e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. speelt de bal door. Klungelig pakt Cestar de bal. Cestar haalt uit met een fantastische trap. Lagos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grubor komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cestar zal de hoekschop nemen. Quinté springt en kopt de bal. Lagos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ezilmez heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Martelli speelt de bal door. Grubor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubor passt de bal met de wreef. Daar is Quinté, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quinté haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - KAYSERİ DSİ 4:1

89e minuut.
Grubor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cestar de bal. Ezilmez is nu in balbezit. Cestar verovert de bal door een tackle van achteren. Cestar schiet op doel. Lagos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 36%, KAYSERİ DSİ 64%.
blus salama - KAYSERİ DSİ 4:1