Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Ravenna I Soliti Sospetti
Trening 2 Tactiek 4312 43 opp
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
55.6 gemiddelde waardering 49.3
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


29e minuut.
Kadir geeft de bal voor. Sunyovszky heeft problemen om de bal te vangen. Lacina rent richting de bal. Lacina haalt uit met een fantastische trap. Ene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Saporiti geeft een hoge lob. Złomek is nu in balbezit. Considine probeert naar een medespeler te passen. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth draait met de bal, schiet en ... Grzonkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beltrán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sleep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sleep geeft de bal voor. Seljeseth springt en kopt de bal. Grzonkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Daar is Considine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekuć is nu in balbezit. Considine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Considine krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 59%, I Soliti Sospetti 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Ravenna - I Soliti Sospetti 0:0

46e minuut.
Pasquina komt het veld opgelopen. Thiên Ðức komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Marincea speelt de bal door. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kadir krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Mnguni passt de bal zonder na te denken. Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Śruba passt de bal zonder na te denken. Seljeseth is nu in balbezit. Seljeseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - I Soliti Sospetti 0:1

58e minuut.
Considine rent richting de bal. Mnguni verovert de bal door een tackle van achteren. Mnguni passt de bal in één keer door. Thiên Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Ðức draait met de bal, schiet en ... Ene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Treitz is nu in balbezit. Treitz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Ravenna - I Soliti Sospetti 1:1

68e minuut.
Padavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dağaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek maakt een afschuwelijke overtreding. Złomek krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Złomek rent richting de bal. Złomek geeft een lange en hoge pass. Piper kopt de bal weg. Sleep rent richting de bal. Sleep geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Złomek is nu in balbezit. Złomek geeft een lange en hoge pass. Saporiti geeft een lange en hoge pass. Thiên Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Ðức draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Mnguni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnguni passt de bal met de wreef. Treitz is nu in balbezit. Treitz draait met de bal, schiet en ... Ene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - I Soliti Sospetti 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 45%, I Soliti Sospetti 55%.
AS Ravenna - I Soliti Sospetti 2:1