Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sivar Olimpia Capua 2023
442 Contención Tactiek Mine
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 43
goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


31e minuut.
Polewczak verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczak speelt de bal door. Bochnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sivar 44%, Olimpia Capua 2023 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Sivar - Olimpia Capua 2023 0:0

46e minuut.
Răducioiu komt het veld opgelopen. Dimunno komt het veld opgelopen. Paukszt komt het veld opgelopen. Stawczyk komt het veld opgelopen. Abbatangelo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Murdzak passt de bal zonder na te denken. Papała is nu in balbezit. Papała geeft een hoge lob. Korycki rent richting de bal. Korycki draait met de bal, schiet en ... Somoš bokst de bal weg. Namibiano rent richting de bal. Namibiano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. Papała is nu in balbezit. Peran onderschept slim de pass. Peran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sivar - Olimpia Capua 2023 1:0

56e minuut.
Milanesio is nu in balbezit. Milanesio geeft de bal voor. Daar is Papała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peran is nu in balbezit. Peran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bochnia is nu in balbezit. Peran is nu in balbezit. Bochnia rent richting de bal. Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sivar - Olimpia Capua 2023 2:0

62e minuut.
Inworp. Olarra komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Paukszt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

75e minuut.
Klungelig pakt Milanesio de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal in één keer door. Bochnia rent richting de bal. Bochnia met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bochnia is nu in balbezit. Papała is nu in balbezit. Bochnia onderschept slim de pass. Bochnia haalt uit met een fantastische trap. Tauchmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sivar - Olimpia Capua 2023 3:0

77e minuut.
Abbatangelo is nu in balbezit. Abbatangelo passt de bal met de wreef. Surman rent richting de bal. Surman geeft een hoge lob. Bochnia bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Milanesio probeert naar een medespeler te passen. Polewczak met een sublieme pass. Bochnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochnia draait met de bal, schiet en ... Tauchmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sivar - Olimpia Capua 2023 4:0

81e minuut.
Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu geeft een hoge lob. Korycki rent richting de bal. Korycki draait met de bal, schiet en ... Somoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Solano passt de bal in één keer door. Milanesio is nu in balbezit. Milanesio geeft de bal voor. Polewczak rent richting de bal. Polewczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sivar 39%, Olimpia Capua 2023 61%.
Atlético Sivar - Olimpia Capua 2023 4:0