Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAYSERİ DSİ Kuźnia Ustroń KS
klasik 4-4-2 Tactiek klasyk 1.2
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.9 gemiddelde waardering 49.1
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Liga passt de bal zonder na te denken. Moria bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSimon verovert de bal door een tackle van achteren. MacSimon draait met de bal, schiet en ... Gąsior probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Labuda geeft een hoge lob. Gryniewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryniewicki passt de bal in één keer door. Arévalo geeft een lange en hoge pass. MacSimon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Kuźnia Ustroń KS 1:0

18e minuut.
Álvarez González is nu in balbezit. Álvarez González geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iţic de bal. MacSimon bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSimon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Korkmazcan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ormella met een snelle inworp. Ruszkiewicz rent richting de bal. Ruszkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Scanferla verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Losev zal de hoekschop nemen. Ruszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Álvarez González is nu in balbezit. Álvarez González passt de bal met de wreef. Moria bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSimon verovert de bal door een tackle van achteren. MacSimon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
Losev probeert de bal aan de voet te houden. Álvarez González is nu in balbezit. Álvarez González geeft een lange en hoge pass. MacSimon rent richting de bal. MacSimon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Kuźnia Ustroń KS 2:0

30e minuut.
MacSimon is nu in balbezit. MacSimon geeft de bal voor. Liga rent richting de bal. Liga draait met de bal, schiet en ... Gąsior maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Kuźnia Ustroń KS 3:0

31e minuut.
Losev is nu in balbezit. Losev met een sublieme pass. Álvarez González bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez González geeft een hoge lob. MacSimon maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moria is nu in balbezit. Liga verovert de bal door een tackle van achteren. Liga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Kuźnia Ustroń KS 4:0

36e minuut.
Liga probeert de bal aan de voet te houden. Losev speelt de bal door. Daar is Ruszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ormella is nu in balbezit. Ormella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Álvarez González met een snelle inworp. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Scanferla met de inworp. Arévalo geeft een hoge lob. Gąsior bokst de bal weg. Liga is nu in balbezit. Liga draait met de bal, schiet en ... Gąsior bokst de bal weg. MacSimon bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Kuźnia Ustroń KS 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAYSERİ DSİ 38%, Kuźnia Ustroń KS 62%.
KAYSERİ DSİ - Kuźnia Ustroń KS 5:0

48e minuut.
Álvarez González passt de bal zonder na te denken. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Liga de bal. Liga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Kuźnia Ustroń KS 6:0

51e minuut.
Mularczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mularczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korkmazcan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Golanko komt het veld opgelopen. Sathiamoorthy komt het veld opgelopen. Albino komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Labuda geeft de bal voor. Scanferla kopt de bal weg. Gryniewicki is nu in balbezit. Golanko verovert de bal door een tackle van achteren. Golanko draait met de bal, schiet en ... Aras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Arévalo met een sublieme pass. Álvarez González heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez González met een sublieme pass. Liga is nu in balbezit. Liga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gryniewicki geeft een lange en hoge pass. Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Álvarez González geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacSimon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Kuźnia Ustroń KS 7:0

71e minuut.
Liga draait met de bal, schiet en ... Gąsior werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labuda met de inworp. Arévalo speelt de bal door. Álvarez González geeft de bal voor. Gąsior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacSimon bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSimon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Kuźnia Ustroń KS 8:0

78e minuut.
Álvarez González bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez González geeft een lange en hoge pass. MacSimon rent richting de bal. MacSimon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Labuda speelt de bal door. Korkmazcan verovert de bal door een tackle van achteren. Golanko is nu in balbezit. Golanko schiet op doel. Aras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAYSERİ DSİ 37%, Kuźnia Ustroń KS 63%.
KAYSERİ DSİ - Kuźnia Ustroń KS 8:0