Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanio Ossidato Atlético Sivar
The Wall Tactiek 442 Contención
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 46.8
goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Solano geeft een lange en hoge pass. Murdzak is nu in balbezit. Murdzak passt de bal zonder na te denken. Bochnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochnia schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanio Ossidato - Atlético Sivar 0:1

7e minuut.
Prodi passt de bal met de wreef. Peleritti rent richting de bal. Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Tejnóra geeft een lange en hoge pass. Solano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Trybulski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olarra komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Peleritti rent richting de bal. Tschanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleritti verovert de bal door een tackle van achteren. Peleritti haalt uit met een fantastische trap. Somoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Titanio Ossidato - Atlético Sivar 1:1

22e minuut.
Olarra passt de bal in één keer door. Lezzo is nu in balbezit. Peran verovert de bal door een tackle van achteren. Peran haalt uit met een fantastische trap. Sutton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanio Ossidato - Atlético Sivar 1:2

23e minuut.
Bochnia verovert de bal door een tackle van achteren. van de Kasteele verovert de bal door een tackle van achteren. van de Kasteele passt de bal in één keer door. Peleritti rent richting de bal. Peleritti draait met de bal, schiet en ... Somoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Canhão kopt de bal weg. Rigamonti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Murdzak neemt vlug de vrije trap. Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran haalt uit met een fantastische trap. Sutton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Maurits is nu in balbezit. Peran onderschept slim de pass. van de Kasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczak verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczak haalt uit met een fantastische trap. Sutton bokst de bal weg. Tulimowski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Murdzak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bochnia rent richting de bal. Bochnia draait met de bal, schiet en ... Sutton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Polewczak is nu in balbezit. Maurits onderschept slim de pass. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti draait met de bal, schiet en ... Somoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Titanio Ossidato - Atlético Sivar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanio Ossidato 60%, Atlético Sivar 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Titanio Ossidato - Atlético Sivar 2:2

46e minuut.
Kuusik geeft een lange en hoge pass. Olarra kopt de bal weg. Polewczak met een sublieme pass. Peran rent richting de bal. Peran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lezzo geeft de bal voor. Rigamonti kopt de bal weg. Peleritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleritti haalt uit met een fantastische trap. Somoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Inworp. Canhão met een snelle inworp. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti geeft een hoge lob. Peleritti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kuusik is nu in balbezit. Kuusik geeft de bal voor. Maresca heeft problemen om de bal te vangen. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Somoš speelt de bal door. Lezzo kopt de bal weg. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanio Ossidato - Atlético Sivar 3:2

64e minuut.
Tejnóra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kharatyan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rigamonti probeert naar een medespeler te passen. Kuusik is nu in balbezit. Kuusik geeft de bal voor. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sutton speelt de bal door. Murdzak kopt de bal weg. Klungelig pakt Patrocínio de bal. Bochnia rent richting de bal. Bochnia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kharatyan kopt de bal weg. Kuusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusik geeft een lange en hoge pass. Peleritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleritti draait met de bal, schiet en ... Somoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Inworp. Prodi met een snelle inworp. Peleritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleritti schiet op doel. Milanesio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Canhão is nu in balbezit. Canhão geeft de bal voor. Peleritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleritti schiet op doel. Somoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanio Ossidato - Atlético Sivar 4:2

88e minuut.
Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van de Kasteele. Peran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polewczak met een snel genomen vrije trap. Bochnia maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanio Ossidato 36%, Atlético Sivar 64%.
Titanio Ossidato - Atlético Sivar 4:2