Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAYSERİ DSİ AS Ravenna
klasik 4-4-2 Tactiek Nowy
38% Balbezit 62%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 56.2
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Klungelig pakt Scanferla de bal. Baransoy is nu in balbezit. Baleani rent richting de bal. Öztonga verovert de bal door een tackle van achteren. Öztonga passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scanferla rent richting de bal. Scanferla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rekuć is nu in balbezit. Rekuć passt de bal zonder na te denken. Dağaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağaş geeft de bal voor. Treitz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - AS Ravenna 0:1

11e minuut.
Baleani probeert naar een medespeler te passen. Dağaş rent richting de bal. Dağaş met een sublieme pass. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Baleani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleani probeert naar een medespeler te passen. Padavičius met een sublieme pass. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Öztonga rent richting de bal. Mnguni onderschept slim de pass. Mnguni passt de bal met de wreef. Treitz is nu in balbezit. Treitz schiet op doel. Dowgiałło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Dağaş rent richting de bal. Dağaş passt de bal met de wreef. Treitz is nu in balbezit. Treitz schiet op doel. Dowgiałło werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pasquina rent richting de bal. Pasquina schiet op doel. Dowgiałło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - AS Ravenna 0:2

30e minuut.
Saporiti passt de bal in één keer door. Dağaş heeft problemen om de bal te vangen. Dağaş geeft een lange en hoge pass. Pasquina is nu in balbezit. Pasquina schiet op doel. Dowgiałło bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Treitz kopt de bal weg. Kadir rent richting de bal. Kadir geeft een hoge lob. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kadir kopt de bal weg. Eral bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasquina krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Rekuć passt de bal met de wreef. Dağaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağaş geeft de bal voor. Pasquina rent richting de bal. Pasquina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAYSERİ DSİ 59%, AS Ravenna 41%.
KAYSERİ DSİ - AS Ravenna 0:2

46e minuut.
Małysiak komt het veld opgelopen. Lacina komt het veld opgelopen. Makowiecki komt het veld opgelopen. Spišovský komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Spišovský is nu in balbezit. Spišovský passt de bal in één keer door. Daar is Treitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - AS Ravenna 0:3

55e minuut.
Lacina onderschept slim de pass. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak geeft een hoge lob. Treitz is nu in balbezit. Treitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Buitenspel voor Pasquina. Goede buitenspelval van de verdediging. Perić neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Korol de bal. Scanferla is nu in balbezit. Scanferla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dowgiałło met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Perić de bal. Makowiecki met een sublieme pass. Spišovský rent richting de bal. Spišovský geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pasquina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - AS Ravenna 0:4

70e minuut.
Lacina geeft de bal voor. Treitz rent richting de bal. Treitz passt de bal met de wreef. Pasquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquina schiet op doel. Dowgiałło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak geeft de bal voor. Daar is Kütükçü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Makowiecki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pasquina kopt de bal weg. Karslı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lacina. Lacina krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Padavičius met een sublieme pass. Spišovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Spišovský passt de bal met de wreef. Daar is Treitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Makowiecki speelt de bal door. Padavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Padavičius probeert naar een medespeler te passen. Treitz rent richting de bal. Treitz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Małysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysiak geeft een hoge lob. Eral kan de bal niet met de borst controleren. Treitz is nu in balbezit. Treitz draait met de bal, schiet en ... Dowgiałło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Nəcəfov de bal. Pasquina bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - AS Ravenna 0:5

85e minuut.
Lacina rent richting de bal. Lacina passt de bal zonder na te denken. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak geeft een lange en hoge pass. Treitz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAYSERİ DSİ 58%, AS Ravenna 42%.
KAYSERİ DSİ - AS Ravenna 0:5