Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Ravenna F.C. Paduricea
Trening Tactiek 541
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 33.8
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Inworp. Dağaş met een snelle inworp. Lacina speelt de bal door. Pasquina is nu in balbezit. Pasquina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Padavičius rent richting de bal. Padavičius geeft een lange en hoge pass. Lacina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacina haalt uit met een fantastische trap. De Angeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Baleani passt de bal met de wreef. Dağaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquina probeert naar een medespeler te passen. Lacina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mnguni rent richting de bal. Mnguni passt de bal zonder na te denken. Stuttler met een sublieme pass. Dağaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lacina haalt uit met een fantastische trap. Stuttler speelt de bal door. Klungelig pakt Cernat de bal. Pasquina is nu in balbezit. Pasquina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pelanskis heeft problemen om de bal te vangen. Dağaş rent richting de bal. Dağaş geeft de bal voor. Daar is Kadir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kadir is nu in balbezit. Kadir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - F.C. Paduricea 1:0

37e minuut.
Dağaş is nu in balbezit. Dağaş geeft de bal voor. Kadir is nu in balbezit. Lacina is nu in balbezit. Lacina schiet op doel. De Angeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kadir rent richting de bal. Kadir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - F.C. Paduricea 2:0

43e minuut.
Pasquina kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabanas de bal. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - F.C. Paduricea 3:0

44e minuut.
Pasquina rent richting de bal. Pasquina passt de bal in één keer door. Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Kadir rent richting de bal. Kadir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - F.C. Paduricea 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 28%, F.C. Paduricea 72%.
AS Ravenna - F.C. Paduricea 4:0

47e minuut.
Lacina kan de bal niet met de borst controleren. Cernat is nu in balbezit. Lacina onderschept slim de pass. Dağaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağaş draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Lacina de bal. Lacina schiet op doel. De Angeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stuttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuttler geeft een lange en hoge pass. Padavičius kopt de bal weg. Dağaş heeft problemen om de bal te vangen. Dağaş geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De Angeli bokst de bal weg.

51e minuut.
Hruşcă passt de bal in één keer door. Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki geeft een hoge lob. Kadir kan de bal niet met de borst controleren. Kadir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Makowiecki geeft een hoge lob. Dağaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lacina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacina haalt uit met een fantastische trap. Stuttler probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cabanas heeft problemen om de bal te vangen. Pasquina is nu in balbezit. Pasquina passt de bal in één keer door. Kadir rent richting de bal. Kadir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pasquina rent richting de bal. Kadir is nu in balbezit. Pasquina speelt de bal door. Kadir rent richting de bal. Kadir geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mnguni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnguni passt de bal zonder na te denken. Pasquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquina geeft de bal voor. Kadir is nu in balbezit. De Angeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kadir rent richting de bal. Kadir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - F.C. Paduricea 5:0

69e minuut.
Cernat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelanskis is nu in balbezit. Pelanskis passt de bal in één keer door. Dağaş is nu in balbezit. Dağaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mnguni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnguni geeft een hoge lob. Lacina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - F.C. Paduricea 6:0

72e minuut.
Dağaş passt de bal zonder na te denken. Lacina heeft problemen om de bal te vangen. Lacina geeft een lange en hoge pass. Kadir rent richting de bal. Kadir geeft een lange en hoge pass. De Angeli bokst de bal weg. Lacina is nu in balbezit. Lacina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - F.C. Paduricea 7:0

73e minuut.
Hruşcă heeft problemen om de bal te vangen. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir passt de bal met de wreef. Lacina rent richting de bal. Lacina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - F.C. Paduricea 8:0

74e minuut.
Lacina onderschept slim de pass. Lacina haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Minarik de bal onder controle te krijgen. Dağaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Makowiecki speelt de bal door. Kadir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minarik. Minarik krijgt een gele kaart. Kadir moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kadir kan niet meer verder spelen. Thiên Ðức komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Lacina rent richting de bal. Lacina geeft een hoge lob. Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Thiên Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Ðức schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pasquina passt de bal in één keer door. Stuttler is nu in balbezit. Dağaş is nu in balbezit. Dağaş haalt uit met een fantastische trap. De Angeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Amoroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Thiên Ðức is nu in balbezit. Thiên Ðức haalt uit met een fantastische trap. De Angeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - F.C. Paduricea 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 21%, F.C. Paduricea 79%.
AS Ravenna - F.C. Paduricea 9:0