Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAYSERİ DSİ Titanio Ossidato
klasik 4-4-2 Tactiek The Wall
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 46.3
matig Schieten solide
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Prodi heeft problemen om de bal te vangen. Prodi geeft een hoge lob. Kafkaf probeert de bal met de borst te controleren. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti draait met de bal, schiet en ... Dowgiałło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Canhão passt de bal in één keer door. Peleritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Karslı begaat een overtreding. Peleritti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. van de Kasteele wilt de vrije trap nemen. Rigamonti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Baransoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrocínio verovert de bal door een tackle van achteren. Patrocínio passt de bal met de wreef. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Tulimowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kafkaf de bal. Peleritti rent richting de bal. Peleritti haalt uit met een fantastische trap. Dowgiałło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Titanio Ossidato 0:1

21e minuut.
Prodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodi geeft een hoge lob. Nəcəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleritti onderschept slim de pass. Peleritti draait met de bal, schiet en ... Dowgiałło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Prodi geeft de bal voor. Eral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peleritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Peleritti rent richting de bal. Peleritti geeft de bal voor. Ezilmez heeft problemen om de bal te vangen. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti haalt uit met een fantastische trap. Dowgiałło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peleritti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Titanio Ossidato 0:2

40e minuut.
Prodi rent richting de bal. Prodi passt de bal in één keer door. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti probeert naar een medespeler te passen. Peleritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peleritti rent richting de bal. Peleritti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Titanio Ossidato 0:3

44e minuut.
Rigamonti passt de bal met de wreef. Prodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodi passt de bal met de wreef. Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Titanio Ossidato 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAYSERİ DSİ 61%, Titanio Ossidato 39%.
KAYSERİ DSİ - Titanio Ossidato 0:4

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Perić de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canhão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peleritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleritti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Baransoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulimowski onderschept slim de pass. Scanferla onderschept slim de pass. Scanferla draait met de bal, schiet en ... Sutton probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Maurits kopt de bal weg. Canhão rent richting de bal. Canhão geeft de bal voor. Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti geeft een hoge lob. Karslı onderschept slim de pass. Canhão kan de bal niet met de borst controleren. Canhão geeft een hoge lob. Dowgiałło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Prodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti rent richting de bal. Prodi geeft een lange en hoge pass. Peleritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleritti haalt uit met een fantastische trap. Dowgiałło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Eral met een snelle inworp. Prodi geeft de bal voor. Peleritti is nu in balbezit. Peleritti schiet op doel. Dowgiałło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Titanio Ossidato 0:5

75e minuut.
Kütükçü passt de bal met de wreef. Rigamonti rent richting de bal. Eral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti onderschept slim de pass. Rigamonti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Eral met een snelle inworp. Prodi rent richting de bal. Prodi geeft de bal voor. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Titanio Ossidato 0:6

78e minuut.
Scanferla heeft problemen om de bal te vangen. Rigamonti onderschept slim de pass. Rigamonti passt de bal met de wreef. Prodi is nu in balbezit. Prodi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Titanio Ossidato 0:7

80e minuut.
Kütükçü met een sublieme pass. Yetişkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetişkin geeft een hoge lob. Scanferla bereikt de bal nog maar net als eerste. Scanferla haalt uit met een fantastische trap. Sutton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Canhão raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haukilahti komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kuusik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karslı met een snelle inworp. Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić geeft een hoge lob. Sutton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Haukilahti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nəcəfov de bal. Peleritti verovert de bal door een tackle van achteren. Peleritti schiet op doel. Dowgiałło probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAYSERİ DSİ 61%, Titanio Ossidato 39%.
KAYSERİ DSİ - Titanio Ossidato 0:7