Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sivar SCSA Juventude F.C.
442 Contención Tactiek 532Classic
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 9
42.2 gemiddelde waardering 56.8
redelijk Schieten solide
goed Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Giurato speelt de bal door. Zizi rent richting de bal. Tschanz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tschanz krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Frezzolino geeft een hoge lob. Storri rent richting de bal. Maresca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maresca krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duse geeft de bal voor. Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sivar - SCSA Juventude F.C. 0:1

42e minuut.
Giurato geeft een hoge lob. Zizi rent richting de bal. Tschanz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tschanz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Zizi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zizi neemt de penalty, wat een uithaal! Somoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sivar 54%, SCSA Juventude F.C. 46%.
Atlético Sivar - SCSA Juventude F.C. 0:1

49e minuut.
Madincea rent richting de bal. Madincea geeft de bal voor. Zizi kopt de bal weg. Storri is nu in balbezit. Storri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kharatyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zizi kopt de bal weg. Storri bereikt de bal nog maar net als eerste. Storri schiet op doel. Somoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sivar - SCSA Juventude F.C. 0:2

59e minuut.
Duse kopt de bal weg. Storri rent richting de bal. Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sivar - SCSA Juventude F.C. 0:3

65e minuut.
Milanesio kopt de bal weg. Olarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Batista naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Murdzak geeft een hoge lob. Granzotto geeft een hoge lob. Tejnóra is nu in balbezit. Zizi verovert de bal door een tackle van achteren. Zizi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Milanesio met een sublieme pass. Olarra rent richting de bal. Olarra probeert naar een medespeler te passen. Polewczak rent richting de bal. Polewczak haalt uit met een fantastische trap. Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Giurato verovert de bal door een tackle van achteren. Giurato passt de bal met de wreef. Storri rent richting de bal. Storri draait met de bal, schiet en ... Somoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sivar - SCSA Juventude F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sivar 37%, SCSA Juventude F.C. 63%.
Atlético Sivar - SCSA Juventude F.C. 0:4