Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:16
  • Competitiewedstrijd: A Liga Master
  • Stadion: Keyser Söze
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2329
I Soliti Sospetti Kuźnia Ustroń KS
7 Tactiek klasyk 1.2
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 49.3
solide Schieten solide
solide Passen solide
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kazinecas is nu in balbezit. Kazinecas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iţic de bal. Śruba rent richting de bal. Śruba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Labuda probeert de bal met de borst te controleren. Labuda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Złomek met een snelle inworp. Sleep geeft een lange en hoge pass. Gąsior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Złomek met de inworp. Sleep is nu in balbezit. Sleep speelt de bal door. Śruba is nu in balbezit. Śruba draait met de bal, schiet en ... Gąsior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth schiet op doel. Gąsior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Kuźnia Ustroń KS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 42%, Kuźnia Ustroń KS 58%.
I Soliti Sospetti - Kuźnia Ustroń KS 1:0

57e minuut.
Coral Rosero kopt de bal weg. Socha probeert de bal aan de voet te houden. Golanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Golanko schiet op doel. Ene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I Soliti Sospetti - Kuźnia Ustroń KS 1:1

60e minuut.
Doeltrap. Akışık komt het veld opgelopen. Nasri komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gąsior speelt de bal door. Sleep kopt de bal weg. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek geeft de bal voor. Seljeseth maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Losev geeft een hoge lob. Nave kopt de bal weg. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri draait met de bal, schiet en ... Ene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Kuźnia Ustroń KS 1:2

86e minuut.
Sleep is nu in balbezit. Sleep probeert naar een medespeler te passen. Złomek is nu in balbezit. Złomek geeft een lange en hoge pass. Mularczyk kopt de bal weg. Gąsior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moria controleert de bal met de borst. Gąsior bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 39%, Kuźnia Ustroń KS 61%.
I Soliti Sospetti - Kuźnia Ustroń KS 1:2