Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Soliti Sospetti KAYSERİ DSİ
4312 43 opp Tactiek klasik 4-4-2
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 35.1
solide Schieten zwak
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Considine met een sublieme pass. Sunyovszky is nu in balbezit. Sunyovszky geeft de bal voor. Śruba rent richting de bal. Śruba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kafkaf trapt de bal weg van het doel. Sleep kopt de bal weg. Seljeseth controleert de bal met de borst. Seljeseth geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - KAYSERİ DSİ 1:0

8e minuut.
Perić passt de bal met de wreef. Kütükçü rent richting de bal. Sunyovszky verovert de bal door een tackle van achteren. Scanferla is nu in balbezit. Scanferla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Seljeseth rent richting de bal. Seljeseth passt de bal met de wreef. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek geeft een hoge lob. Śruba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - KAYSERİ DSİ 2:0

15e minuut.
Złomek geeft een lange en hoge pass. Kazinecas met een sublieme pass. Śruba met een sublieme pass. Considine rent richting de bal. Considine schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Nəcəfov geeft de bal voor. Inworp. Kazinecas met een snelle inworp. Śruba rent richting de bal. Śruba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Considine rent richting de bal. Considine passt de bal zonder na te denken. Kazinecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazinecas geeft de bal voor. Seljeseth maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Karslı maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sleep probeert de bal aan de voet te houden. Marincea geeft een hoge lob. Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Śruba haalt uit met een fantastische trap. Dowgiałło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Considine rent richting de bal. Considine passt de bal met de wreef. Śruba rent richting de bal. Śruba haalt uit met een fantastische trap. Dowgiałło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - KAYSERİ DSİ 3:0

32e minuut.
Sleep geeft een hoge lob. Karslı heeft problemen om de bal te vangen. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine draait met de bal, schiet en ... Dowgiałło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - KAYSERİ DSİ 4:0

36e minuut.
Nave bereikt de bal nog maar net als eerste. López Barón geeft een hoge lob. Seljeseth rent richting de bal. Seljeseth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - KAYSERİ DSİ 5:0

40e minuut.
Considine probeert naar een medespeler te passen. Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kafkaf zijn tegenspeler op de grond. Kafkaf krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Eral rent richting de bal. Considine onderschept slim de pass. Considine passt de bal zonder na te denken. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - KAYSERİ DSİ 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 29%, KAYSERİ DSİ 71%.
I Soliti Sospetti - KAYSERİ DSİ 6:0

49e minuut.
Kazinecas geeft de bal voor. Daar is Karslı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəcəfov probeert naar een medespeler te passen. Sleep is nu in balbezit. Sleep geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Śruba kopt de bal weg. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Seljeseth raakt geblesseerd tijdens het duel. Considine neemt de penalty, wat een uithaal! Dowgiałło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - KAYSERİ DSİ 7:0

52e minuut.
Karslı met een sublieme pass. Daar is Ezilmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezilmez met een sublieme pass. Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Śruba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Considine geeft een lange en hoge pass. Eral heeft problemen om de bal te vangen. Sleep probeert naar een medespeler te passen. Seljeseth is nu in balbezit. Seljeseth haalt uit met een fantastische trap. Dowgiałło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Marincea speelt de bal door. Kazinecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kazinecas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazinecas geeft een hoge lob. Seljeseth springt en kopt de bal. Dowgiałło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

67e minuut.
Baransoy heeft problemen om de bal te vangen. Sleep bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazinecas geeft de bal voor. Śruba heeft problemen om de bal te vangen. Śruba draait met de bal, schiet en ... Dowgiałło bokst de bal weg.

69e minuut.
Marincea onderschept slim de pass. Sunyovszky is nu in balbezit. Sunyovszky geeft de bal voor. Śruba is nu in balbezit. Śruba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - KAYSERİ DSİ 8:0

71e minuut.
Śruba passt de bal zonder na te denken. Seljeseth is nu in balbezit. Seljeseth passt de bal met de wreef. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kazinecas passt de bal zonder na te denken. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek passt de bal met de wreef. Considine is nu in balbezit. Considine passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - KAYSERİ DSİ 9:0

80e minuut.
Considine passt de bal in één keer door. Seljeseth is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nəcəfov. Nəcəfov krijgt een gele kaart. Seljeseth wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 24%, KAYSERİ DSİ 76%.
I Soliti Sospetti - KAYSERİ DSİ 9:0