Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blus salama Atlético Sivar
peo 442 Tactiek 442 Contención
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 44.5
outstanding Schieten average
formidable Passen good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Makarkinas rent richting de bal. Koczko verovert de bal door een tackle van achteren. Koczko geeft een hoge lob. Drumond de Andrade rent richting de bal. Drumond de Andrade schiet op doel. Somoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Tejnóra kopt de bal weg. Simsoński met een sublieme pass. Grubor is nu in balbezit. Grubor geeft de bal voor. Drumond de Andrade maakt een snoekduik en kopt de bal. Somoš bokst de bal weg.

15e minuut.
Drumond de Andrade rent richting de bal. Cestar rent richting de bal. Drumond de Andrade is nu in balbezit. Drumond de Andrade schiet op doel. Somoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cestar geeft een lange en hoge pass. Murdzak is nu in balbezit. Drumond de Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Drumond de Andrade schiet op doel. Somoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Atlético Sivar 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Maresca de bal. Somoš probeert naar een medespeler te passen. Thabet kopt de bal weg. Drumond de Andrade rent richting de bal. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ... Somoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Thabet kopt de bal weg. Klungelig pakt Tschanz de bal. Cestar rent richting de bal. Cestar haalt uit met een fantastische trap. Somoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Atlético Sivar 2:0

22e minuut.
Cestar passt de bal zonder na te denken. Grubor rent richting de bal. Grubor geeft de bal voor. Tschanz heeft problemen om de bal te vangen. Drumond de Andrade is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drumond de Andrade rent richting de bal. Drumond de Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Atlético Sivar 3:0

25e minuut.
Grubor kopt de bal weg. Drumond de Andrade rent richting de bal. Polewczak is nu in balbezit. Drumond de Andrade onderschept slim de pass. Drumond de Andrade schiet op doel. Somoš bokst de bal weg. Cestar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Somoš trapt de bal weg van het doel. Simsoński kopt de bal weg. Thabet geeft een hoge lob. Drumond de Andrade rent richting de bal. Drumond de Andrade schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tejnóra de bal. Drumond de Andrade is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Simsoński kopt de bal weg. Thabet rent richting de bal. Thabet passt de bal met de wreef. Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumond de Andrade schiet op doel. Somoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar rent richting de bal. Drumond de Andrade rent richting de bal. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ... Somoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Atlético Sivar 4:0

39e minuut.
Drumond de Andrade passt de bal met de wreef. Koczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar rent richting de bal. Cestar schiet op doel. Somoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Atlético Sivar 5:0

41e minuut.
Simsoński geeft een hoge lob. Grubor rent richting de bal. Grubor met een sublieme pass. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 25%, Atlético Sivar 75%.
blus salama - Atlético Sivar 5:0

48e minuut.
Polewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet onderschept slim de pass. Thabet passt de bal zonder na te denken. Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumond de Andrade schiet op doel. Somoš bokst de bal weg.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Drumond de Andrade de bal onder controle te krijgen. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanesio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cestar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drumond de Andrade neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Somoš bokst de bal weg.

50e minuut.
Peran rent richting de bal. Condeescu verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczak begaat een overtreding. Polewczak krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Condeescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leonte met een snel genomen vrije trap. Grubor is nu in balbezit. Grubor passt de bal in één keer door. Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Somoš trapt de bal weg. Simsoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Simsoński geeft een lange en hoge pass. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Atlético Sivar 6:0

59e minuut.
Leonte probeert naar een medespeler te passen. Grubor rent richting de bal. Grubor probeert naar een medespeler te passen. Cestar is nu in balbezit. Cestar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Olarra komt het veld opgelopen. Somoš met een harde bal richting middenveld. Simsoński kopt de bal weg. Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Simsoński is nu in balbezit. Simsoński passt de bal met de wreef. Grubor is nu in balbezit. Grubor geeft een hoge lob. Drumond de Andrade krijgt zijn hoofd ertegen. Somoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Koczko met een sublieme pass. Grubor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubor heeft problemen om de bal te vangen. Grubor geeft de bal voor. Drumond de Andrade maakt een snoekduik en kopt de bal. Somoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cestar rent richting de bal. Cestar draait met de bal, schiet en ... Somoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Şahverdiyev komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Grubor is nu in balbezit. Grubor geeft een lange en hoge pass. Daar is Tschanz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drumond de Andrade rent richting de bal. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ... Somoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Simsoński kopt de bal weg. Tschanz heeft problemen om de bal te vangen. Thabet verovert de bal door een tackle van achteren. Drumond de Andrade rent richting de bal. Drumond de Andrade haalt uit met een fantastische trap. Somoš bokst de bal weg. Tejnóra kopt de bal weg. Maresca heeft problemen om de bal te vangen. Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Drumond de Andrade kopt de bal weg. Klungelig pakt Şahverdiyev de bal. Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahverdiyev rent richting de bal. Şahverdiyev draait met de bal, schiet en ... Somoš bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 26%, Atlético Sivar 74%.
blus salama - Atlético Sivar 6:0