Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Paduricea Kuźnia Ustroń KS
541 Tactiek klasyk 1.2
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
30.3 gemiddelde waardering 48.8
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
goed Verdedigen matig


19e minuut.
Ormella rent richting de bal. Ormella passt de bal zonder na te denken. Golanko rent richting de bal. Golanko draait met de bal, schiet en ... De Angeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Albino is nu in balbezit. Albino geeft een lange en hoge pass. Golanko is nu in balbezit. Golanko schiet op doel. De Angeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - Kuźnia Ustroń KS 0:1

36e minuut.
Ruszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanas onderschept slim de pass. Coral Rosero is nu in balbezit. Coral Rosero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pelanskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hruşcă met een sublieme pass. Iţic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gros is nu in balbezit. Gros schiet op doel. Gąsior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Amoroso rent richting de bal. Coral Rosero onderschept slim de pass. Coral Rosero met een sublieme pass. Ruszkiewicz rent richting de bal. Ruszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Paduricea 67%, Kuźnia Ustroń KS 33%.
F.C. Paduricea - Kuźnia Ustroń KS 0:1

60e minuut.
Inworp. Akışık komt het veld opgelopen. Nasri komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Coral Rosero rent richting de bal. Pimbó is nu in balbezit. Coral Rosero verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Golanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golanko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Kılıççı geeft een hoge lob. Ormella heeft problemen om de bal te vangen. Ormella speelt de bal door. Golanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Golanko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Akışık speelt de bal door. Nasri rent richting de bal. Golanko rent richting de bal. Golanko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - Kuźnia Ustroń KS 0:2

71e minuut.
Minarik passt de bal zonder na te denken. Nasri rent richting de bal. Minarik onderschept slim de pass. Coral Rosero onderschept slim de pass. Coral Rosero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Akışık kopt de bal weg. Daar is Losev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losev speelt de bal door. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Golanko is nu in balbezit. Golanko passt de bal in één keer door. Cabanas probeert naar een medespeler te passen. Coral Rosero rent richting de bal. Coral Rosero schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Golanko passt de bal zonder na te denken. Pimbó is nu in balbezit. Coral Rosero verovert de bal door een tackle van achteren. Nasri is nu in balbezit. Nasri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De Angeli trapt de bal weg van het doel. Losev speelt de bal door. Daar is Cabanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Paduricea 70%, Kuźnia Ustroń KS 30%.
F.C. Paduricea - Kuźnia Ustroń KS 0:2