Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Soliti Sospetti F.C. Paduricea
8 Tactiek 541
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 31.8
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Sleep zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kılıççı probeert naar een medespeler te passen. Considine speelt de bal door. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton haalt uit met een fantastische trap. De Angeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Złomek rent richting de bal. Cernat onderschept slim de pass. Britton is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - F.C. Paduricea 1:0

11e minuut.
Macía geeft een hoge lob. Śruba rent richting de bal. Śruba met een sublieme pass. Britton rent richting de bal. Britton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - F.C. Paduricea 2:0

15e minuut.
Złomek speelt de bal door. Britton rent richting de bal. Klungelig pakt Britton de bal. Britton haalt uit met een fantastische trap. De Angeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Minarik geeft de bal voor. Sleep kopt de bal weg. Linetty heeft problemen om de bal te vangen. Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Śruba haalt uit met een fantastische trap. De Angeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Cabanas is nu in balbezit. Śruba verovert de bal door een tackle van achteren. Minarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Śruba verovert de bal door een tackle van achteren. Śruba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Śruba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śruba speelt de bal door. Britton rent richting de bal. Britton schiet op doel. De Angeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - F.C. Paduricea 3:0

28e minuut.
Stuttler speelt de bal door. Sleep rent richting de bal. Sleep passt de bal in één keer door. Śruba rent richting de bal. Śruba draait met de bal, schiet en ... De Angeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Daar is Pelanskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złomek is nu in balbezit. Daar is Złomek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złomek geeft de bal voor. Śruba maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Śruba passt de bal in één keer door. Daar is Britton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śruba rent richting de bal. Śruba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - F.C. Paduricea 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 28%, F.C. Paduricea 72%.
I Soliti Sospetti - F.C. Paduricea 4:0

47e minuut.
Nave geeft een lange en hoge pass. Britton rent richting de bal. Cabanas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabanas krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De Angeli met een sublieme pass. Considine kopt de bal weg. Złomek rent richting de bal. Złomek geeft een lange en hoge pass. Britton krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Złomek rent richting de bal. Złomek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sleep de bal. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De Angeli trapt de bal weg van het doel. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi passt de bal met de wreef. Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Śruba schiet op doel. De Angeli bokst de bal weg.

83e minuut.
Cabanas geeft de bal voor. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek geeft de bal voor. Újhelyi probeert de bal met de borst te controleren. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 23%, F.C. Paduricea 77%.
I Soliti Sospetti - F.C. Paduricea 4:0