Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAYSERİ DSİ Olimpia Capua 2023
klasik 4-4-2 Tactiek Mine
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
38.7 gemiddelde waardering 45.4
matig Schieten goed
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen goed


6e minuut.
Perić is nu in balbezit. Barulski onderschept slim de pass. Barulski geeft de bal voor. Korycki is nu in balbezit. Korycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Olimpia Capua 2023 0:1

8e minuut.
Korkmazcan is nu in balbezit. Baransoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazcan is nu in balbezit. Baransoy is nu in balbezit. Baransoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pană rent richting de bal. Perić onderschept slim de pass. Perić probeert naar een medespeler te passen. Baransoy rent richting de bal. Baransoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tauchmann met een harde bal richting middenveld. Pawełczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Nəcəfov de bal. Namibiano rent richting de bal. Namibiano haalt uit met een fantastische trap. Dowgiałło bokst de bal weg.

22e minuut.
Perić met een snelle inworp. Korkmazcan rent richting de bal. Surman is nu in balbezit. Korkmazcan verovert de bal door een tackle van achteren. Korkmazcan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dowgiałło niet meer kan verder spelen. Aras komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Kütükçü rent richting de bal. Yetişkin is nu in balbezit. Yetişkin passt de bal in één keer door. Perić rent richting de bal. Perić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Yetişkin is nu in balbezit. Yetişkin passt de bal in één keer door. Kütükçü probeert naar een medespeler te passen. Korkmazcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazcan draait met de bal, schiet en ... Tauchmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Surman verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Azor geeft een hoge lob. Pawełczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pawełczyk met een sublieme pass. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki schiet op doel. Aras bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAYSERİ DSİ 57%, Olimpia Capua 2023 43%.
KAYSERİ DSİ - Olimpia Capua 2023 0:1

46e minuut.
Răducioiu komt het veld opgelopen. Dimunno komt het veld opgelopen. Stawczyk komt het veld opgelopen. Abbatangelo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klungelig pakt Kütükçü de bal. Abbatangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatangelo probeert naar een medespeler te passen. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki schiet op doel. Aras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Olimpia Capua 2023 0:2

51e minuut.
Aras met een sublieme pass. Stawczyk kopt de bal weg. Namibiano heeft problemen om de bal te vangen. Korycki rent richting de bal. Korycki schiet op doel. Aras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Răducioiu rent richting de bal. Răducioiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Eral de bal. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki draait met de bal, schiet en ... Aras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Eral met een snelle inworp. Abbatangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatangelo geeft een hoge lob. Namibiano rent richting de bal. Namibiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kütükçü onderschept slim de pass. Kütükçü met een sublieme pass. Korkmazcan rent richting de bal. Korkmazcan haalt uit met een fantastische trap. Tauchmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Olimpia Capua 2023 1:2

79e minuut.
Nəcəfov onderschept slim de pass. Nəcəfov geeft een lange en hoge pass. Korkmazcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papała onderschept slim de pass. Papała geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Dimunno passt de bal met de wreef. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu speelt de bal door. Namibiano rent richting de bal. Namibiano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Abbatangelo de bal. Kütükçü begaat een overtreding. Abbatangelo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Namibiano komt bij de bal en schiet. Aras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Olimpia Capua 2023 1:3

87e minuut.
Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Răducioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducioiu geeft de bal voor. Korycki krijgt zijn hoofd ertegen. Aras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Olimpia Capua 2023 1:4

90e minuut.
Dimunno bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu rent richting de bal. Răducioiu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Namibiano de bal. Namibiano schiet op doel. Aras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Olimpia Capua 2023 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAYSERİ DSİ 59%, Olimpia Capua 2023 41%.
KAYSERİ DSİ - Olimpia Capua 2023 1:5