Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCSA Juventude F.C. AS Ravenna
532Classic Tactiek Trening
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 56.3
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Tagli speelt de bal door. Granzotto met een sublieme pass. Zizi is nu in balbezit. Zizi schiet op doel. Grzonkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - AS Ravenna 1:0

32e minuut.
Granzotto met een sublieme pass. Spišovský rent richting de bal. Spišovský met een sublieme pass. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap. Łukawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Granzotto geeft de bal voor. Padavičius speelt de bal door. Małysiak probeert naar een medespeler te passen. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSA Juventude F.C. 62%, AS Ravenna 38%.
SCSA Juventude F.C. - AS Ravenna 1:0

46e minuut.
Okrzesik passt de bal met de wreef. Zizi rent richting de bal. Okrzesik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Okrzesik krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Batista geeft een lange en hoge pass. Daar is Saporiti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zizi is nu in balbezit. Zizi draait met de bal, schiet en ... Grzonkowski bokst de bal weg.

89e minuut.
Saporiti kopt de bal weg. Tagli rent richting de bal. Tagli passt de bal zonder na te denken. Zizi is nu in balbezit. Zizi schiet op doel. Grzonkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSA Juventude F.C. 60%, AS Ravenna 40%.
SCSA Juventude F.C. - AS Ravenna 1:0