Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blus salama Titanio Ossidato
peo 442 Tactiek The Wallera
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 47.2
solid Schieten solid
good Passen very good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Kuusik geeft een lange en hoge pass. Mandemakers kopt de bal weg. Kuusik heeft problemen om de bal te vangen. Cestar is nu in balbezit. Cestar draait met de bal, schiet en ... Sutton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lezzo is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Koczko met een sublieme pass. Quinté is nu in balbezit. Cestar is nu in balbezit. Cestar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Titanio Ossidato 1:0

14e minuut.
Prodi rent richting de bal. Prodi passt de bal zonder na te denken. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti draait met de bal, schiet en ... Puchici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blus salama - Titanio Ossidato 1:1

15e minuut.
Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurits bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczko rent richting de bal. Koczko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kuusik geeft een hoge lob. Prodi is nu in balbezit. Prodi passt de bal met de wreef. Peleritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleritti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Titanio Ossidato 1:2

19e minuut.
Quinté rent richting de bal. Quinté met een sublieme pass. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar haalt uit met een fantastische trap. Sutton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blus salama - Titanio Ossidato 2:2

24e minuut.
Maurits met een sublieme pass. Prodi rent richting de bal. Prodi passt de bal in één keer door. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
van de Kasteele onderschept slim de pass. Maurits rent richting de bal. Maurits passt de bal met de wreef. Peleritti rent richting de bal. Peleritti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Lezzo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koczko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cestar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cestar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Koczko met een snelle inworp. rent richting de bal. geeft een hoge lob. Quinté krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Titanio Ossidato 3:2

39e minuut.
Peleritti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Riemens de bal onder controle te krijgen. van de Kasteele geeft de bal voor. Peleritti krijgt zijn hoofd ertegen. Puchici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blus salama - Titanio Ossidato 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 54%, Titanio Ossidato 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blus salama - Titanio Ossidato 3:3

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franzoi met de inworp. Mandemakers probeert naar een medespeler te passen. Koczko heeft problemen om de bal te vangen. Koczko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Peleritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleritti geeft een lange en hoge pass. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti haalt uit met een fantastische trap. Puchici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Titanio Ossidato 3:4

52e minuut.
Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti passt de bal in één keer door. Canhão is nu in balbezit. Peleritti is nu in balbezit. Peleritti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Titanio Ossidato 3:5

54e minuut.
Mandemakers passt de bal in één keer door. probeert naar een medespeler te passen. Massaux speelt de bal door. Cestar is nu in balbezit. Cestar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Canhão kopt de bal weg. Peleritti heeft problemen om de bal te vangen. Łaszczewski rent richting de bal. Peleritti onderschept slim de pass. Peleritti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Titanio Ossidato 3:6

61e minuut.
Quinté heeft problemen om de bal te vangen. Peleritti verovert de bal door een tackle van achteren. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti draait met de bal, schiet en ... Puchici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Titanio Ossidato 3:7

67e minuut.
Quinté is nu in balbezit. Quinté passt de bal in één keer door. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar draait met de bal, schiet en ... Tulimowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koczko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cestar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Canhão kopt de bal weg. Klungelig pakt Peleritti de bal. Gaber begaat een overtreding. Gaber krijgt een gele kaart. Peleritti raakt geblesseerd tijdens het duel. van de Kasteele komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Peleritti de bal. Łaszczewski rent richting de bal. Peleritti onderschept slim de pass. Peleritti haalt uit met een fantastische trap. Puchici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lezzo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łaszczewski met de inworp. Koczko geeft een hoge lob. Quinté springt en kopt de bal. Sutton bokst de bal weg. Cestar is nu in balbezit. Cestar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lezzo geeft de bal voor. Prodi rent richting de bal. Rigamonti geeft een lange en hoge pass. Peleritti maakt een snoekduik en kopt de bal. Puchici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Titanio Ossidato 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 55%, Titanio Ossidato 45%.
blus salama - Titanio Ossidato 3:8