Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sivar I Soliti Sospetti
442 Contención Tactiek 433
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
48.6 gemiddelde waardering 51.9
good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Trybulski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Peran kopt de bal weg. Solano met een sublieme pass. Milanesio rent richting de bal. Milanesio draait met de bal, schiet en ... Ene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Peran verovert de bal door een tackle van achteren. Nave verovert de bal door een tackle van achteren. Nave geeft een hoge lob. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Considine passt de bal met de wreef. Sleep speelt de bal door. Tejnóra onderschept slim de pass. Śruba rent richting de bal. Śruba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Britton geeft een lange en hoge pass. Tejnóra kopt de bal weg. Daar is Polewczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Britton is nu in balbezit. Britton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Sunyovszky geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bochnia rent richting de bal. Bochnia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Murdzak rent richting de bal. Murdzak geeft de bal voor. Bochnia is nu in balbezit. Bochnia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sivar 50%, I Soliti Sospetti 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Sivar - I Soliti Sospetti 0:0

58e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano geeft de bal voor. Polewczak rent richting de bal. Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ene bokst de bal weg.

65e minuut.
Śruba controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Olarra komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Złomek rent richting de bal. Złomek geeft een hoge lob. Britton kopt de bal weg. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bochnia heeft problemen om de bal te vangen. Crepaldi geeft een hoge lob. Britton kopt de bal weg. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi schiet op doel. Paal! Somoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sivar - I Soliti Sospetti 0:1

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Somoš niet meer kan verder spelen. Kharatyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sivar 48%, I Soliti Sospetti 52%.
Atlético Sivar - I Soliti Sospetti 0:1