Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanio Ossidato Kuźnia Ustroń KS
The Wallera Tactiek klasyk 1.2
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 48.4
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Golanko rent richting de bal. Ormella geeft een lange en hoge pass. Patrocínio kan de bal niet met de borst controleren. Ruszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Sutton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Maurits geeft een lange en hoge pass. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti passt de bal in één keer door. Peleritti rent richting de bal. Peleritti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic onderschept slim de pass. Iţic speelt de bal door. Ruszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ruszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Golanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Golanko met een sublieme pass. Ruszkiewicz rent richting de bal. Ruszkiewicz schiet op doel. Sutton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanio Ossidato - Kuźnia Ustroń KS 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canhão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peleritti rent richting de bal. Peleritti schiet op doel. Gąsior werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Titanio Ossidato - Kuźnia Ustroń KS 1:1

18e minuut.
Sutton speelt de bal door. Losev kopt de bal weg. Daar is van de Kasteele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coral Rosero is nu in balbezit. Coral Rosero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Coral Rosero verovert de bal door een tackle van achteren. Lezzo onderschept slim de pass. Lezzo probeert naar een medespeler te passen. Ruszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Sutton bokst de bal weg.

30e minuut.
Moria speelt de bal door. Golanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Golanko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ruszkiewicz de bal. Ruszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Canhão kopt de bal weg. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic met een sublieme pass. Coral Rosero rent richting de bal. Coral Rosero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Canhão probeert naar een medespeler te passen. Ormella met een sublieme pass. Ruszkiewicz rent richting de bal. Ruszkiewicz schiet op doel. Sutton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanio Ossidato - Kuźnia Ustroń KS 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanio Ossidato 66%, Kuźnia Ustroń KS 34%.
Titanio Ossidato - Kuźnia Ustroń KS 1:2

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Golanko de bal onder controle te krijgen. Golanko passt de bal met de wreef. Coral Rosero bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral Rosero haalt uit met een fantastische trap. Kuusik probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Maurits bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurits passt de bal zonder na te denken. Prodi met een sublieme pass. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti draait met de bal, schiet en ... Gąsior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Gąsior met een sublieme pass. Coral Rosero is nu in balbezit. Maurits met een sublieme pass. Ruszkiewicz is nu in balbezit. Ruszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mularczyk geeft een hoge lob. Golanko probeert de bal aan de voet te houden. Tulimowski is nu in balbezit. Golanko verovert de bal door een tackle van achteren. Golanko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rigamonti stond buitenspel. Rosa komt het veld opgelopen. Akışık komt het veld opgelopen. Nasri komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mularczyk onderschept slim de pass. Inworp. Canhão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peleritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleritti schiet op doel. De bal raakt de paal. Gąsior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rigamonti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Titanio Ossidato - Kuźnia Ustroń KS 2:2

64e minuut.
Mularczyk kopt de bal weg. Maurits is nu in balbezit. Akışık begaat een overtreding. Maurits raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Akışık met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuusik de bal. Losev met een sublieme pass. Golanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Golanko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Albino de bal. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti met een sublieme pass. Peleritti rent richting de bal. Peleritti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanio Ossidato 55%, Kuźnia Ustroń KS 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Titanio Ossidato - Kuźnia Ustroń KS 2:2