Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Capua 2023 Titanio Ossidato
Mine Tactiek The Wall
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44.2 gemiddelde waardering 48.2
adequate Schieten good
good Passen very good
good Verdedigen solid


16e minuut.
Tauchmann met een harde bal richting middenveld. van de Kasteele kopt de bal weg. Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Titanio Ossidato 0:1

20e minuut.
Namibiano verovert de bal door een tackle van achteren. Prodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Namibiano onderschept slim de pass. Namibiano geeft een lange en hoge pass. Pawełczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
giovaninni geeft een lange en hoge pass. Patrocínio is nu in balbezit. Korycki verovert de bal door een tackle van achteren. Korycki haalt uit met een fantastische trap. Sutton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sutton trapt de bal weg. Canhão kopt de bal weg. Peleritti is nu in balbezit. Peleritti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Surman verovert de bal door een tackle van achteren. Surman geeft een hoge lob. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki haalt uit met een fantastische trap. Sutton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Capua 2023 - Titanio Ossidato 1:1

36e minuut.
Namibiano is nu in balbezit. Patrocínio onderschept slim de pass. giovaninni geeft de bal voor. Korycki is nu in balbezit. Korycki haalt uit met een fantastische trap. Sutton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Surman is nu in balbezit. Maurits verovert de bal door een tackle van achteren. Maurits geeft een lange en hoge pass. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 53%, Titanio Ossidato 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia Capua 2023 - Titanio Ossidato 1:1

46e minuut.
Abbatangelo komt het veld opgelopen. Stawczyk komt het veld opgelopen. Dimunno komt het veld opgelopen. Răducioiu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Azor geeft een hoge lob. van de Kasteele is nu in balbezit. Barulski begaat een overtreding. Barulski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Papała geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canhão met de inworp. Peleritti rent richting de bal. Peleritti schiet op doel. Tauchmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Titanio Ossidato 1:2

62e minuut.
Maurits geeft een hoge lob. Klungelig pakt Azor de bal. Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Abbatangelo met de inworp. Lezzo is nu in balbezit. Korycki onderschept slim de pass. Stawczyk rent richting de bal. Stawczyk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele met een sublieme pass. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti draait met de bal, schiet en ... Tauchmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Titanio Ossidato 1:3

75e minuut.
Surman met een sublieme pass. Klungelig pakt Canhão de bal. Abbatangelo met een sublieme pass. Korycki is nu in balbezit. Korycki schiet op doel. Sutton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Namibiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Namibiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Titanio Ossidato 2:3

84e minuut.
Rigamonti passt de bal in één keer door. Maurits kan de bal niet met de borst controleren. Peleritti rent richting de bal. Peleritti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Surman de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Titanio Ossidato 2:4

86e minuut.
Stawczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Korycki de bal. Lezzo verovert de bal door een tackle van achteren. Abbatangelo geeft een lange en hoge pass. Namibiano maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Patrocínio passt de bal in één keer door. Canhão rent richting de bal. Canhão met een sublieme pass. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti draait met de bal, schiet en ... Tauchmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 61%, Titanio Ossidato 39%.
Olimpia Capua 2023 - Titanio Ossidato 2:4