Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAYSERİ DSİ Atlético Sivar
klasik 4-4-2 Tactiek 442 Contención
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 42
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Polewczak geeft een hoge lob. Peran rent richting de bal. Peran speelt de bal door. Bochnia is nu in balbezit. Bochnia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Atlético Sivar 0:1

8e minuut.
Karslı rent richting de bal. Karslı geeft de bal voor. Yetişkin rent richting de bal. Yetişkin geeft een hoge lob. Korkmazcan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Solano speelt de bal door. Polewczak rent richting de bal. Polewczak met een sublieme pass. Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Eral trapt de bal weg van het doel. Milanesio kopt de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Murdzak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kharatyan komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Solano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bochnia de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karslı. Bochnia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polewczak wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Perić de bal onder controle te krijgen. Polewczak speelt de bal door. Peran rent richting de bal. Peran haalt uit met een fantastische trap. Eşkinazi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Atlético Sivar 0:2

17e minuut.
Korkmazcan passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Karslı de bal onder controle te krijgen. Bochnia rent richting de bal. Bochnia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karslı de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Eral de bal. Peran is nu in balbezit. Peran passt de bal in één keer door. Bochnia is nu in balbezit. Bochnia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Atlético Sivar 0:3

24e minuut.
Maresca verovert de bal door een tackle van achteren. Maresca probeert naar een medespeler te passen. Yetişkin is nu in balbezit. Korkmazcan is nu in balbezit. Korkmazcan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kharatyan met een sublieme pass. Polewczak is nu in balbezit. Polewczak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bochnia de bal. Bochnia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Yetişkin is nu in balbezit. Yetişkin geeft een hoge lob. Maresca heeft problemen om de bal te vangen. Korkmazcan rent richting de bal. Korkmazcan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Atlético Sivar 1:3

34e minuut.
Polewczak probeert naar een medespeler te passen. Maresca rent richting de bal. Maresca speelt de bal door. Peran is nu in balbezit. Peran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Çimdik is nu in balbezit. Polewczak speelt de bal door. Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran schiet op doel. Na een snelle pass probeert Eral de bal onder controle te krijgen. Eşkinazi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAYSERİ DSİ 63%, Atlético Sivar 37%.
KAYSERİ DSİ - Atlético Sivar 1:3

46e minuut.
Milanesio probeert naar een medespeler te passen. Nəcəfov speelt de bal door. Eral rent richting de bal. Peran onderschept slim de pass. Peran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karslı heeft problemen om de bal te vangen. Nəcəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Bochnia rent richting de bal. Bochnia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Trybulski speelt de bal door. Solano is nu in balbezit. Solano passt de bal zonder na te denken. Bochnia is nu in balbezit. Bochnia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Atlético Sivar 1:4

61e minuut.
Nəcəfov geeft de bal voor. Inworp. Tejnóra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solano geeft een hoge lob. Peran rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Solano de bal onder controle te krijgen. Bochnia is nu in balbezit. Nəcəfov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bochnia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Polewczak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Polewczak speelt de bal door. Eral bereikt de bal nog maar net als eerste. Eral speelt de bal door. Bochnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochnia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kütükçü passt de bal met de wreef. Tschanz is nu in balbezit. Tschanz geeft een hoge lob. Bochnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochnia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Polewczak is nu in balbezit. Polewczak passt de bal in één keer door. Eral rent richting de bal. Peran verovert de bal door een tackle van achteren. Peran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KAYSERİ DSİ - Atlético Sivar 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAYSERİ DSİ 66%, Atlético Sivar 34%.
KAYSERİ DSİ - Atlético Sivar 1:5