Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blus salama F.C. Paduricea
peo 442 Tactiek 541
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 33.7
good Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Daar is Leonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonte geeft een lange en hoge pass. Łaszczewski kopt de bal weg. Dolder rent richting de bal. Dolder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - F.C. Paduricea 1:0

6e minuut.
passt de bal zonder na te denken. Daar is Fujita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fujita passt de bal zonder na te denken. Massaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Massaux draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Popuşoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Popuşoi geeft een hoge lob. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder haalt uit met een fantastische trap. De Angeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - F.C. Paduricea 2:0

18e minuut.
Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet probeert naar een medespeler te passen. Fujita speelt de bal door. Daar is Massaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massaux draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Łaszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kılıççı is nu in balbezit. Łaszczewski onderschept slim de pass. Łaszczewski geeft de bal voor. Massaux springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pelanskis rent richting de bal. Pelanskis geeft een lange en hoge pass. Thabet verovert de bal door een tackle van achteren. Amoroso is nu in balbezit. Amoroso geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 45%, F.C. Paduricea 55%.
blus salama - F.C. Paduricea 2:0

48e minuut.
Stuttler heeft problemen om de bal te vangen. Massaux rent richting de bal. Massaux passt de bal in één keer door. Dolder heeft problemen om de bal te vangen. Dolder schiet op doel. De Angeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Fujita rent richting de bal. Fujita heeft problemen om de bal te vangen. Fujita speelt de bal door. Massaux rent richting de bal. Massaux haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Thabet geeft de bal voor. Dolder kopt de bal weg. Massaux rent richting de bal. Massaux haalt uit met een fantastische trap. De Angeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - F.C. Paduricea 3:0

75e minuut.
Fujita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita met een sublieme pass. Dolder heeft problemen om de bal te vangen. Dolder haalt uit met een fantastische trap. De Angeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - F.C. Paduricea 4:0

88e minuut.
Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet met een sublieme pass. Dolder rent richting de bal. Massaux is nu in balbezit. Massaux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 37%, F.C. Paduricea 63%.
blus salama - F.C. Paduricea 4:0