Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuźnia Ustroń KS AS Ravenna
klasyk 1.2 Tactiek Trening 2
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
47.2 gemiddelde waardering 55.9
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen redelijk
matig Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Życiński is nu in balbezit. Małysiak onderschept slim de pass. Małysiak speelt de bal door. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mularczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Albino komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Okrzesik neemt vlug de vrije trap. Tega kopt de bal weg. Klungelig pakt Albino de bal. Treitz is nu in balbezit. Treitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuźnia Ustroń KS - AS Ravenna 0:1

9e minuut.
Mnguni geeft de bal voor. Tega is nu in balbezit. Moria maakt een afschuwelijke overtreding. Moria is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okrzesik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Suárez geeft de bal voor. Daar is Korol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korol geeft een lange en hoge pass. Tega rent richting de bal. Tega schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tega rent richting de bal. Tega schiet op doel. Gąsior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuźnia Ustroń KS - AS Ravenna 0:2

23e minuut.
Losev geeft een hoge lob. Okrzesik kopt de bal weg. Pasquina met een sublieme pass. Tega rent richting de bal. Tega schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tega passt de bal in één keer door. Pasquina controleert de bal met de borst. Treitz is nu in balbezit. Treitz draait met de bal, schiet en ... Gąsior werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuźnia Ustroń KS - AS Ravenna 0:3

31e minuut.
Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anzelmo. Anzelmo krijgt een gele kaart. Treitz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okrzesik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Treitz rent richting de bal. Treitz haalt uit met een fantastische trap. Gąsior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Okrzesik onderschept slim de pass. Okrzesik geeft een hoge lob. Tega rent richting de bal. Tega haalt uit met een fantastische trap. Gąsior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuźnia Ustroń KS - AS Ravenna 0:4

45e minuut.
Mnguni geeft een hoge lob. Małysiak speelt de bal door. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Makowiecki komt het veld opgelopen. Lacina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuźnia Ustroń KS 58%, AS Ravenna 42%.
Kuźnia Ustroń KS - AS Ravenna 0:4

46e minuut.
Tega onderschept slim de pass. Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki geeft een lange en hoge pass. Lacina is nu in balbezit. Lacina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Okrzesik geeft de bal voor. Małysiak rent richting de bal. Życiński rent richting de bal. Małysiak onderschept slim de pass. Małysiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lacina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacina haalt uit met een fantastische trap. Gąsior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuźnia Ustroń KS - AS Ravenna 0:5

52e minuut.
Małysiak passt de bal zonder na te denken. Lacina probeert de bal met de borst te controleren. Sobral begaat een overtreding. Sobral krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Daar is Makowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makowiecki passt de bal in één keer door. Pasquina rent richting de bal. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega haalt uit met een fantastische trap. Gąsior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lacina rent richting de bal. Lacina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Mnguni geeft de bal voor. Pasquina rent richting de bal. Tega rent richting de bal. Tega schiet op doel. Gąsior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuźnia Ustroń KS - AS Ravenna 0:6

60e minuut.
Ruszkiewicz komt het veld opgelopen. Rosa komt het veld opgelopen. Akışık komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pasquina speelt de bal door. Małysiak probeert naar een medespeler te passen. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega haalt uit met een fantastische trap. Gąsior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuźnia Ustroń KS - AS Ravenna 0:7

71e minuut.
Korol geeft de bal voor. Życiński probeert de bal aan de voet te houden. Lacina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacina schiet op doel. Gąsior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuźnia Ustroń KS - AS Ravenna 0:8

73e minuut.
Małysiak met een snelle inworp. Baleani is nu in balbezit. Baleani speelt de bal door. Tega rent richting de bal. Tega haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuźnia Ustroń KS - AS Ravenna 0:9

83e minuut.
Makowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki met een sublieme pass. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega schiet op doel. Gąsior werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuźnia Ustroń KS - AS Ravenna 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuźnia Ustroń KS 64%, AS Ravenna 36%.
Kuźnia Ustroń KS - AS Ravenna 0:10