Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 22:00
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Providência Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 276
Providência Vascão da Grana
leozinho22 Tactiek entra nao
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 27.5
slecht Schieten zwak
matig Passen matig
goed Verdedigen slecht


24e minuut.
Rotta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salvalalio met een snelle inworp. Borkenhagen rent richting de bal. Borkenhagen geeft een hoge lob. Rousselet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Veropoulos geeft de bal voor. Klungelig pakt Stokowiec de bal. Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas draait met de bal, schiet en ... Rousselet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Vascão da Grana 1:0

43e minuut.
Rousselet trapt de bal weg. Alvares kopt de bal weg. Matošić probeert de bal aan de voet te houden. Chagas is nu in balbezit. Chagas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Providência 47%, Vascão da Grana 53%.
Providência - Vascão da Grana 1:0

48e minuut.
Burovenco is nu in balbezit. Borkenhagen verovert de bal door een tackle van achteren. Borkenhagen passt de bal zonder na te denken. Chagas rent richting de bal. Chagas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Vascão da Grana 2:0

69e minuut.
Burlan is nu in balbezit. Sadzawicki verovert de bal door een tackle van achteren. Matošić rent richting de bal. Matošić geeft de bal voor. Stelmac bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Stokowiec geeft de bal voor. Inworp. Burlan met de inworp. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt geeft een lange en hoge pass. Rousselet bokst de bal weg.

85e minuut.
Ibenfeldt geeft een hoge lob. Daar is Chagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szepesy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas verovert de bal door een tackle van achteren. Chagas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Matošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan onderschept slim de pass. Sadzawicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sadzawicki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Providência 40%, Vascão da Grana 60%.
Providência - Vascão da Grana 2:0