Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-13 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: MCK Lubin Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
MCK Lubin FC FCSB1985
apc1 Tactiek 541
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 42.6
excellent Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Velásquez neemt vlug de vrije trap. Francken kopt de bal weg. Francken probeert de bal met de borst te controleren. Vas is nu in balbezit. Vas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - FC FCSB1985 1:0

6e minuut.
Chuanchuen rent richting de bal. Vas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vas met een sublieme pass. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ... Santa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ogbuke is nu in balbezit. Oudin onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chuanchuen. Chuanchuen krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Yantani probeert naar een medespeler te passen. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez speelt de bal door. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - FC FCSB1985 2:0

16e minuut.
Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez met een sublieme pass. Vas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Velásquez met de inworp. Yantani bereikt de bal nog maar net als eerste. Oudin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oudin krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Pérez Serer verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Serer geeft een lange en hoge pass. Francken is nu in balbezit. Francken schiet op doel. Santa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - FC FCSB1985 3:0

28e minuut.
Alpuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpuy passt de bal met de wreef. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap. Santa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - FC FCSB1985 4:0

35e minuut.
Cifuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbuke rent richting de bal. Pérez Serer met een sublieme pass. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel. Santa bokst de bal weg. Daar is Leclère, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - FC FCSB1985 5:0

41e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Francken is nu in balbezit. Velásquez geeft de bal voor. Vas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Chuanchuen is nu in balbezit. Chuanchuen passt de bal in één keer door. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vas is nu in balbezit. Vas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - FC FCSB1985 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCK Lubin 35%, FC FCSB1985 65%.
MCK Lubin - FC FCSB1985 6:0

49e minuut.
Almarsson geeft de bal voor. Daar is Losio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losio passt de bal met de wreef. Mulík rent richting de bal. Mulík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Francken rent richting de bal. Chuanchuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken heeft problemen om de bal te vangen. Vas is nu in balbezit. Vas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - FC FCSB1985 7:0

60e minuut.
Vas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vas passt de bal met de wreef. Der Ohanessian bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken verovert de bal door een tackle van achteren. Francken haalt uit met een fantastische trap. Santa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Velásquez de bal. Velásquez geeft een lange en hoge pass. Vas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vas draait met de bal, schiet en ... Santa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - FC FCSB1985 8:0

67e minuut.
Doeltrap. Maldonado komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Vas passt de bal met de wreef. Francken rent richting de bal. Francken passt de bal in één keer door. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zink bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado passt de bal zonder na te denken. Vas is nu in balbezit. Vas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Angel komt het veld opgelopen. Andrade komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Yantani probeert naar een medespeler te passen. Andrade rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leclère. Andrade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maldonado wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Alpuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpuy geeft een lange en hoge pass. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - FC FCSB1985 9:0

88e minuut.
Ogbuke speelt de bal door. Andrade is nu in balbezit. Leclère schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Leclère naar de kleedkamers voor een vroege douche. Andrade raakt geblesseerd tijdens het duel. Pérez Serer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Francken springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Losio geeft een hoge lob. Pérez Serer speelt de bal door. Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - FC FCSB1985 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCK Lubin 31%, FC FCSB1985 69%.
MCK Lubin - FC FCSB1985 10:0