Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Czochracze Bobra Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6407
Czochracze Bobra FC Ciapki
2018 Tactiek Nowa 2022
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 42.7
unsatisfactory Schieten solid
weak Passen very good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Costa heeft problemen om de bal te vangen. Costa speelt de bal door. Barrientos rent richting de bal. Barrientos haalt uit met een fantastische trap. Skitek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FC Ciapki 0:1

5e minuut.
Cwelik onderschept slim de pass. Niwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Niwiński speelt de bal door. Avile is nu in balbezit. Avile haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Animucki met een sublieme pass. Özbakır geeft een lange en hoge pass. Dzieciuch heeft problemen om de bal te vangen. Skitek is nu in balbezit. Skitek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FC Ciapki 0:2

10e minuut.
Amaral is nu in balbezit. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa passt de bal in één keer door. Avile is nu in balbezit. Avile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FC Ciapki 0:3

17e minuut.
Kiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Animucki onderschept slim de pass. Animucki passt de bal in één keer door. Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Costa passt de bal in één keer door. Avile bereikt de bal nog maar net als eerste. Avile geeft een lange en hoge pass. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Dzhingozov geeft een hoge lob. Skitek heeft problemen om de bal te vangen. Costa met een sublieme pass. Avile rent richting de bal. Avile schiet op doel. Podczaski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barrientos rent richting de bal. Barrientos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FC Ciapki 0:4

22e minuut.
Ramírez met een sublieme pass. Daar is Kiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avile onderschept slim de pass. Avile haalt uit met een fantastische trap. Podczaski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FC Ciapki 0:5

24e minuut.
Inworp. Niwiński met de inworp. Costa probeert naar een medespeler te passen. Avile is nu in balbezit. Avile draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Palella bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos onderschept slim de pass. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński geeft een hoge lob. Avile springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Podczaski probeert naar een medespeler te passen. Costa geeft de bal voor. Klungelig pakt Skubiszyński de bal. Avile rent richting de bal. Avile draait met de bal, schiet en ... Podczaski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FC Ciapki 0:6

33e minuut.
Avile rent richting de bal. Avile passt de bal in één keer door. Amaral is nu in balbezit. Skitek verovert de bal door een tackle van achteren. Skitek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Barrientos passt de bal met de wreef. Costa met een sublieme pass. Avile bereikt de bal nog maar net als eerste. Avile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FC Ciapki 0:7

41e minuut.
Niwiński passt de bal in één keer door. Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwelik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cwelik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński geeft een hoge lob. Skubiszyński heeft problemen om de bal te vangen. Avile is nu in balbezit. Avile draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 82%, FC Ciapki 18%.
Czochracze Bobra - FC Ciapki 0:7

46e minuut.
Dzhingozov geeft een lange en hoge pass. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński passt de bal in één keer door. Avile rent richting de bal. Avile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FC Ciapki 0:8

48e minuut.
Costa geeft de bal voor. Daar is Skubiszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avile bereikt de bal nog maar net als eerste. Avile haalt uit met een fantastische trap. Barrientos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Demont is nu in balbezit. Costa onderschept slim de pass. Costa met een sublieme pass. Avile rent richting de bal. Avile draait met de bal, schiet en ... Podczaski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avile bereikt de bal nog maar net als eerste. Avile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FC Ciapki 0:9

56e minuut.
Dzhingozov kopt de bal weg. Niwiński speelt de bal door. Daar is Dzieciuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Avile is nu in balbezit. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa passt de bal zonder na te denken. Skitek rent richting de bal. Skitek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Costa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amaral de bal. Avile bereikt de bal nog maar net als eerste. Avile schiet op doel. Podczaski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Niwiński speelt de bal door. Klungelig pakt Skitek de bal. Dzieciuch is nu in balbezit. Barrientos onderschept slim de pass. Barrientos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FC Ciapki 0:10

66e minuut.
Dzhingozov met de inworp. Costa geeft de bal voor. Skubiszyński kopt de bal weg. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Avile passt de bal in één keer door. Skitek rent richting de bal. Skitek passt de bal in één keer door. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FC Ciapki 0:11

70e minuut.
Skitek rent richting de bal. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński met een sublieme pass. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos schiet op doel. Podczaski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzhingozov met de inworp. Costa met een sublieme pass. Avile bereikt de bal nog maar net als eerste. Avile schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costa geeft een lange en hoge pass. Daar is Palella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos haalt uit met een fantastische trap. Podczaski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

84e minuut.
Costa onderschept slim de pass. Costa met een sublieme pass. Avile rent richting de bal. Avile draait met de bal, schiet en ... Podczaski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FC Ciapki 0:12

86e minuut.
Dzhingozov met een snelle inworp. Kutuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa onderschept slim de pass. Costa speelt de bal door. Niwiński met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Podczaski met een harde bal richting middenveld. Niwiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrientos de bal. Barrientos schiet op doel. Podczaski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Costa zal de hoekschop nemen. Barrientos rent richting de bal. Barrientos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FC Ciapki 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 77%, FC Ciapki 23%.
Czochracze Bobra - FC Ciapki 0:13