Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Bouquinière Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6367
FC Bouquinière FC Massilia
343 2009 Tactiek minot4411*
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 45.7
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Matev met een sublieme pass. Kopciuszko is nu in balbezit. Kopciuszko passt de bal in één keer door. Daar is Ockernahl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ockernahl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hoddle is nu in balbezit. Hoddle probeert naar een medespeler te passen. Kopciuszko is nu in balbezit. Kopciuszko geeft een hoge lob. Ockernahl maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Dufresne onderschept slim de pass. Hoddle verovert de bal door een tackle van achteren. Hoddle passt de bal met de wreef. Ockernahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ockernahl schiet op doel. Uyttebroeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kopciuszko rent richting de bal. Kopciuszko passt de bal in één keer door. Ockernahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ockernahl draait met de bal, schiet en ... Ignjatović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Faubert passt de bal zonder na te denken. Pecoraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecoraro passt de bal met de wreef. Ockernahl is nu in balbezit. Ockernahl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Hoddle passt de bal met de wreef. Matev speelt de bal door. Pecoraro speelt de bal door. Ockernahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ockernahl haalt uit met een fantastische trap. Uyttebroeck bokst de bal weg.

33e minuut.
Hoddle passt de bal met de wreef. Kopciuszko heeft problemen om de bal te vangen. Kopciuszko geeft een hoge lob. Pecoraro probeert de bal met de borst te controleren. Pecoraro geeft een hoge lob. Uyttebroeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Ignjatović geeft een lange en hoge pass. Faubert kopt de bal weg. Zuffi is nu in balbezit. Zuffi geeft een lange en hoge pass. Ockernahl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoddle met een snelle inworp. Klungelig pakt Kopciuszko de bal. Kopciuszko geeft een lange en hoge pass. Ockernahl krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bouquinière 67%, FC Massilia 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bouquinière - FC Massilia 0:0

46e minuut.
Hoddle speelt de bal door. Kopciuszko is nu in balbezit. Kopciuszko geeft de bal voor. Ockernahl is nu in balbezit. Ockernahl haalt uit met een fantastische trap. Uyttebroeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Zuffi speelt de bal door. Pecoraro rent richting de bal. Pecoraro passt de bal in één keer door. Ockernahl rent richting de bal. Ockernahl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Pecoraro rent richting de bal. Pecoraro passt de bal met de wreef. Ockernahl is nu in balbezit. Ockernahl draait met de bal, schiet en ... Uyttebroeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Ockernahl speelt de bal door. Kopciuszko rent richting de bal. Kopciuszko passt de bal in één keer door. Ockernahl is nu in balbezit. Ockernahl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Brezovcsik probeert naar een medespeler te passen. Weier is nu in balbezit. Zuffi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuffi krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Zuffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Brezovcsik de bal onder controle te krijgen. Ockernahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ockernahl draait met de bal, schiet en ... Uyttebroeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Dufresne is nu in balbezit. Dufresne passt de bal zonder na te denken. Kopciuszko speelt de bal door. Ockernahl heeft problemen om de bal te vangen. Ockernahl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pecoraro rent richting de bal. Pecoraro passt de bal zonder na te denken. Ockernahl is nu in balbezit. Ockernahl draait met de bal, schiet en ... Uyttebroeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - FC Massilia 0:1

85e minuut.
Matev met een sublieme pass. Daar is Kopciuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brezovcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Kopciuszko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bouquinière 79%, FC Massilia 21%.
FC Bouquinière - FC Massilia 0:1