Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Jazda z k.rwami
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5057
Stal Mielec. FC Jesionka
kynio Tactiek 1
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 6
36.3 gemiddelde waardering 28
goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Rocki met een sublieme pass. Kociniak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szarpak. Szarpak krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Pawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawski geeft de bal voor. Daar is Grochal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kociniak is nu in balbezit. Kociniak schiet op doel. Hausenblas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Jemioła rent richting de bal. Jemioła geeft de bal voor. Grochal heeft problemen om de bal te vangen. Kociniak is nu in balbezit. Kociniak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Grześkowiak met een snelle inworp. Jemioła rent richting de bal. Jemioła geeft een lange en hoge pass. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Mikita heeft problemen om de bal te vangen. Mikita geeft een hoge lob. Sandecki probeert de bal aan de voet te houden. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski haalt uit met een fantastische trap. Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Rocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bořil verovert de bal door een tackle van achteren. Bořil geeft de bal voor. Grześkowiak rent richting de bal. Grześkowiak geeft een hoge lob. Hausenblas bokst de bal weg. Kociniak rent richting de bal. Kociniak schiet op doel. Hausenblas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Dubuś is nu in balbezit. Met opzet legt Samson zijn tegenspeler op de grond. Dubuś raakt geblesseerd tijdens het duel. Dubuś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grześkowiak is nu in balbezit. Grześkowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pyziak passt de bal met de wreef. Samson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samson passt de bal zonder na te denken. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec. 62%, FC Jesionka 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stal Mielec. - FC Jesionka 0:0

52e minuut.
Sandecki geeft de bal voor. Kasowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kociniak rent richting de bal. Kociniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tetwin geeft de bal voor. Samson controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dubuś maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rocki is nu in balbezit. Rocki draait met de bal, schiet en ... Hausenblas bokst de bal weg.

70e minuut.
Jemioła verovert de bal door een tackle van achteren. Jemioła geeft een hoge lob. Kociniak is nu in balbezit. Kociniak schiet op doel. Hausenblas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - FC Jesionka 1:0

80e minuut.
Inworp. Mocayo Alvarado komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Daar is Pyziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyziak met een sublieme pass. Samson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stal Mielec. - FC Jesionka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec. 57%, FC Jesionka 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stal Mielec. - FC Jesionka 1:1