Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 16:30
  • Bekerwedstrijd: Hazfi Cup
  • Stadion: Persia Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Persia 7th Sins
Normal Tactiek 4-3-3 A
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 37.2
weak Schieten adequate
weak Passen average
average Verdedigen average


3e minuut.
Shahriar onderschept slim de pass. Shahriar geeft een hoge lob. Daar is Bakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Al-Dosary onderschept slim de pass. Al-Dosary passt de bal met de wreef. Shahriar geeft de bal voor. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ramhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła onderschept slim de pass. Mosyła passt de bal zonder na te denken. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Shahriar speelt de bal door. Mosyła kan de bal niet met de borst controleren. Mosyła passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ayestaran de bal. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Al-Dosary is nu in balbezit. Dhif geeft een lange en hoge pass. Abdel onderschept slim de pass. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Yaqtin met een snelle inworp. Dhif rent richting de bal. Dhif speelt de bal door. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Dhif onderschept slim de pass. Dhif passt de bal met de wreef. Daar is Bakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakri haalt uit met een fantastische trap. Szala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dhif geeft een hoge lob. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła passt de bal zonder na te denken. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Persia - 7th Sins 0:1

44e minuut.
Klungelig pakt Abdel de bal. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdel. Mosyła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shahriar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persia 74%, 7th Sins 26%.
Persia - 7th Sins 0:1

46e minuut.
Er-Rai komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Rosenkilde rent richting de bal. Rosenkilde geeft de bal voor. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła schiet op doel. Kulpiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Persia - 7th Sins 0:2

61e minuut.
Ionata is nu in balbezit. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła met een sublieme pass. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Yaqtin onderschept slim de pass. Bakri is nu in balbezit. Bakri met een sublieme pass. Mosyła rent richting de bal. Mosyła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Shahriar passt de bal met de wreef. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionata legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mosyła raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakri legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persia 54%, 7th Sins 46%.
Persia - 7th Sins 0:2