Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khalil Gibran Querubinos
Ezequiel10_19 Tactiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)541
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
7 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.5 gemiddelde waardering 68.8
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicolae met de inworp. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś schiet op doel. Ngọc bokst de bal weg.

7e minuut.
Stănescu kopt de bal weg. Radman speelt de bal door. Mdledle is nu in balbezit. Mdledle geeft de bal voor. Zygmuntowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Felczyk speelt de bal door. Mdledle rent richting de bal. Mdledle passt de bal met de wreef. Figueroa geeft de bal voor. Zygmuntowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Roiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Grycan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycan geeft een hoge lob. Figueroa kopt de bal weg. Daar is Zygmuntowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowicz schiet op doel. Roiz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Barrientos speelt de bal door. Alavantas onderschept slim de pass. Felczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczyk geeft een hoge lob. Zygmuntowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Querubinos 0:1

15e minuut.
Radman passt de bal met de wreef. Mdledle met een sublieme pass. Felczyk is nu in balbezit. Felczyk geeft een lange en hoge pass. Zygmuntowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Grycan passt de bal in één keer door. Felczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczyk probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos met een sublieme pass. Felczyk rent richting de bal. Felczyk geeft de bal voor. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Roiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Klungelig pakt Stănescu de bal. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa passt de bal zonder na te denken. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mdledle probeert naar een medespeler te passen. Felczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczyk met een sublieme pass. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Querubinos 0:2

36e minuut.
Daar is Stănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concha geeft een hoge lob. Barrientos rent richting de bal. Dyluś onderschept slim de pass. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. Ngọc bokst de bal weg.

44e minuut.
Zygmuntowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz passt de bal zonder na te denken. Felczyk is nu in balbezit. Felczyk geeft een hoge lob. Zygmuntowicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 73%, Querubinos 27%.
Khalil Gibran - Querubinos 0:2

64e minuut.
Grycan verovert de bal door een tackle van achteren. Grycan geeft een lange en hoge pass. Kalvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Mdledle met de inworp. Felczyk is nu in balbezit. Felczyk geeft een lange en hoge pass. Zygmuntowicz springt en kopt de bal. Roiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Stănescu geeft een hoge lob. Kalvos rent richting de bal. Nervoso rent richting de bal. Nervoso geeft een lange en hoge pass. Zygmuntowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vîlcu speelt de bal door. Figueroa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Concha. Concha krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Nicolae rent richting de bal. Nicolae met een sublieme pass. Dyluś rent richting de bal. Dyluś schiet op doel. Ngọc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Querubinos 1:2

78e minuut.
Radman rent richting de bal. Radman passt de bal zonder na te denken. Ochoa geeft de bal voor. Kalvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Grycan probeert naar een medespeler te passen. Felczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczyk probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mdledle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mdledle passt de bal met de wreef. Felczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczyk geeft de bal voor. Zygmuntowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Roiz bokst de bal weg.

85e minuut.
Figueroa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Felczyk de bal. Felczyk geeft een hoge lob. Zygmuntowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. Roiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Radman speelt de bal door. Mdledle rent richting de bal. Mdledle passt de bal met de wreef. Felczyk geeft een lange en hoge pass. Zygmuntowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Querubinos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 70%, Querubinos 30%.
Khalil Gibran - Querubinos 1:3