Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cosmos Kick Field
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4015
BlueStar FC Eulach
21072022 Tactiek V1
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.4 gemiddelde waardering 42.9
adequate Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Casagrande passt de bal met de wreef. Kim heeft problemen om de bal te vangen. Kim geeft de bal voor. Helios bereikt de bal nog maar net als eerste. Helios schiet op doel. Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flitzer. Kim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brodbeck met een snel genomen vrije trap. Gianinazzi kopt de bal weg. Helios bereikt de bal nog maar net als eerste. Helios schiet op doel. De bal raakt de paal. Marcodona bokst de bal weg.

16e minuut.
Kim passt de bal in één keer door. Kaiser rent richting de bal. Kaiser geeft een hoge lob. Daar is Helios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Casagrande de bal. Casagrande speelt de bal door. Brodbeck is nu in balbezit. Ambühl verovert de bal door een tackle van achteren. Ambühl schiet op doel. Röthlisberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Renggli is nu in balbezit. Renggli passt de bal in één keer door. Waldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl onderschept slim de pass. Ambühl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Teufel geeft de bal voor. Rezzonico probeert de bal aan de voet te houden. Ferrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Eulach 1:0

40e minuut.
Brodbeck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Casagrande met een snelle inworp. Ambühl controleert de bal met de borst. Ambühl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Röthlisberger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 57%, FC Eulach 43%.
BlueStar - FC Eulach 1:0

46e minuut.
Dürst speelt de bal door. Ambühl is nu in balbezit. Helios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Helios krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Daar is Casagrande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casagrande probeert naar een medespeler te passen. Ferrat is nu in balbezit. Ferrat schiet op doel. Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Eulach 2:0

67e minuut.
Kim is nu in balbezit. Kim passt de bal met de wreef. Helios rent richting de bal. Helios haalt uit met een fantastische trap. Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Eulach 3:0

85e minuut.
Daar is Oehrli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim probeert naar een medespeler te passen. Kaiser rent richting de bal. Helios onderschept slim de pass. Helios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Eulach 4:0

90e minuut.
Gianinazzi onderschept slim de pass. Gianinazzi geeft de bal voor. Helios rent richting de bal. Helios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Eulach 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 66%, FC Eulach 34%.
BlueStar - FC Eulach 5:0