Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.c granoller Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2937
F.c granoller Peterrets de Tarragona
defensa4-4-2 Tactiek mixrombo obert
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 11
23.9 gemiddelde waardering 42
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Eslava probeert de bal aan de voet te houden. de Paula Gamero rent richting de bal. Eslava rent richting de bal. de Paula Gamero verovert de bal door een tackle van achteren. de Paula Gamero draait met de bal, schiet en ... Schipor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Peterrets de Tarragona 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özberkiner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carlitos geeft een hoge lob. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Krizsán bokst de bal weg. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhé rent richting de bal. Verhé probeert naar een medespeler te passen. Krizsán bokst de bal weg.

12e minuut.
Carlitos passt de bal zonder na te denken. Chacón geeft een hoge lob. Valera Espín kopt de bal weg. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.c granoller - Peterrets de Tarragona 1:1

13e minuut.
Chacón rent richting de bal. Chacón geeft de bal voor. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Peterrets de Tarragona 1:2

16e minuut.
Diéguez rent richting de bal. Muñoz Pérez onderschept slim de pass. Valera Espín rent richting de bal. Valera Espín draait met de bal, schiet en ... Krizsán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Peterrets de Tarragona 1:3

20e minuut.
Agathokleous speelt de bal door. Klungelig pakt Zaldívar de bal. Zaldívar geeft een lange en hoge pass. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Lando zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verhé rent richting de bal. de Paula Gamero onderschept slim de pass. de Paula Gamero geeft een lange en hoge pass. Schipor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Özberkiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua passt de bal in één keer door. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Peterrets de Tarragona 2:3

27e minuut.
Lando met de inworp. Zaldívar geeft een lange en hoge pass. Carlitos kopt de bal weg. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel. Krizsán bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lando rent richting de bal. Lando passt de bal zonder na te denken. Zaldua verovert de bal door een tackle van achteren. Limonada rent richting de bal. Limonada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Eslava passt de bal zonder na te denken. Valera Espín rent richting de bal. Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Peterrets de Tarragona 2:4

36e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel. Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Peterrets de Tarragona 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c granoller 53%, Peterrets de Tarragona 47%.
F.c granoller - Peterrets de Tarragona 2:5

48e minuut.
Pastor passt de bal in één keer door. Valera Espín is nu in balbezit. Valera Espín passt de bal met de wreef. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zaldua verovert de bal door een tackle van achteren. Zaldua geeft de bal voor. Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez schiet op doel. Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Eslava de bal. Verhé rent richting de bal. Verhé passt de bal met de wreef. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Agathokleous geeft een lange en hoge pass. Gołoś is nu in balbezit. Gołoś geeft een lange en hoge pass. Muñoz Pérez krijgt zijn hoofd ertegen. Krizsán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Chacón geeft een lange en hoge pass. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pastor de bal. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Peterrets de Tarragona 2:6

70e minuut.
Zaldua neemt vlug de vrije trap. Pastor kopt de bal weg. Verhé is nu in balbezit. Verhé draait met de bal, schiet en ... Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Peterrets de Tarragona 2:7

76e minuut.
Agathokleous met de inworp. Gołoś probeert naar een medespeler te passen. Carlitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín is nu in balbezit. Valera Espín geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Muñoz Pérez passt de bal zonder na te denken. Verhé bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhé passt de bal met de wreef. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez schiet op doel. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pastor is nu in balbezit. Pastor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Peterrets de Tarragona 2:8

82e minuut.
Zaldívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldívar geeft de bal voor. Carlitos kopt de bal weg. Valera Espín rent richting de bal. Valera Espín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Eslava kopt de bal weg. Verhé rent richting de bal. Verhé geeft een lange en hoge pass. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carlitos geeft een lange en hoge pass. Pastor rent richting de bal. Pastor schiet op doel. Krizsán bokst de bal weg.

90e minuut.
Jedliński is nu in balbezit. Jedliński passt de bal zonder na te denken. Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Peterrets de Tarragona 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c granoller 71%, Peterrets de Tarragona 29%.
F.c granoller - Peterrets de Tarragona 2:9