Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 18:29
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: ΚΩΛ Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4565
ΠΙΣΩ ΟΨΗ Semper Fidelis
442V Tactiek 41311
50% Balbezit 50%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 55.8
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Zygmuntowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowicz geeft de bal voor. Pic is nu in balbezit. Brylski onderschept slim de pass. Brylski haalt uit met een fantastische trap. Kruszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Mazzola passt de bal met de wreef. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński passt de bal zonder na te denken. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski schiet op doel. Kruszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński geeft een hoge lob. Daar is Platanakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brylski rent richting de bal. Brylski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński passt de bal zonder na te denken. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski haalt uit met een fantastische trap. Kruszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kulawik probeert naar een medespeler te passen. Perliński is nu in balbezit. Perliński geeft een lange en hoge pass. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Platanakis probeert naar een medespeler te passen. Chortatsis rent richting de bal. Chortatsis passt de bal met de wreef. Stefanellis is nu in balbezit. Stefanellis draait met de bal, schiet en ... Machos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Semper Fidelis 1:0

21e minuut.
Tivegna passt de bal in één keer door. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright passt de bal zonder na te denken. Kulawik geeft een hoge lob. Brylski springt en kopt de bal. Kruszka bokst de bal weg.

24e minuut.
Kruszka met een harde bal richting middenveld. Mazzola kopt de bal weg. Klungelig pakt Platanakis de bal. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Mazzola kopt de bal weg. Perliński rent richting de bal. Perliński passt de bal in één keer door. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski haalt uit met een fantastische trap. Kruszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Wright heeft problemen om de bal te vangen. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Platanakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Platanakis krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola probeert naar een medespeler te passen. Brylski rent richting de bal. Brylski draait met de bal, schiet en ... Kruszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Semper Fidelis 1:1

33e minuut.
Mazzola verovert de bal door een tackle van achteren. Perliński is nu in balbezit. Perliński speelt de bal door. Brylski is nu in balbezit. Brylski schiet op doel. Kruszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Tsakasianos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Herghelegiu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΙΣΩ ΟΨΗ 85%, Semper Fidelis 15%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Semper Fidelis 1:1

46e minuut.
Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu passt de bal met de wreef. Platanakis heeft problemen om de bal te vangen. Brylski rent richting de bal. Brylski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kulawik speelt de bal door. Wright met een sublieme pass. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Wright geeft een hoge lob. Machos bokst de bal weg.

62e minuut.
Wright passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Platanakis de bal. Brylski verovert de bal door een tackle van achteren. Brylski schiet op doel. Kruszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Semper Fidelis 1:2

65e minuut.
Perliński passt de bal zonder na te denken. Brylski rent richting de bal. Mock tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brylski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zygmuntowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Gruszecki geeft een lange en hoge pass. Machos speelt de bal door. Platanakis kopt de bal weg. Perliński rent richting de bal. Perliński draait met de bal, schiet en ... Kruszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Pic is nu in balbezit. Perliński verovert de bal door een tackle van achteren. Brylski rent richting de bal. Perliński rent richting de bal. Perliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Semper Fidelis 1:3

80e minuut.
Pic kopt de bal weg. Kulawik probeert naar een medespeler te passen. Pic probeert naar een medespeler te passen. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Abaházi kan de bal niet met de borst controleren. Zygmuntowicz met een sublieme pass. Kulawik met een sublieme pass. Daar is Brylski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brylski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Herghelegiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kulawik met een snelle inworp. Walter kan de bal niet met de borst controleren. Walter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zygmuntowicz passt de bal met de wreef. Kulawik rent richting de bal. Kulawik passt de bal zonder na te denken. Brylski rent richting de bal. Brylski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΙΣΩ ΟΨΗ 67%, Semper Fidelis 33%.
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Semper Fidelis 1:3