Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Razer Iskur Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2347
Team Razer Santiago City
L 3223 Tactiek Contra CC
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.9 gemiddelde waardering 28.1
good Schieten adequate
average Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Neumann rent richting de bal. Neumann geeft een hoge lob. Zacharakis rent richting de bal. Jalal rent richting de bal. Jalal draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Santiago City 0:1

7e minuut.
Bonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonko passt de bal in één keer door. Eyholzer is nu in balbezit. Jalal verovert de bal door een tackle van achteren. Jalal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Triviño trapt de bal weg van het doel. Kocyba is nu in balbezit. Kocyba passt de bal zonder na te denken. Daar is Pierścionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pierścionek schiet op doel. Bohorquez bokst de bal weg.

17e minuut.
Inworp. Bonko met een snelle inworp. Eyholzer is nu in balbezit. Eyholzer geeft een hoge lob. Syrjärinne springt en kopt de bal. Bohorquez bokst de bal weg.

24e minuut.
Eyholzer rent richting de bal. Eyholzer passt de bal met de wreef. Pierścionek heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hermosilla geeft een lange en hoge pass. Kupčík rent richting de bal. Kupčík geeft een hoge lob. Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bohorquez met een harde bal richting middenveld. Kocyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocyba met een sublieme pass. Villalobos rent richting de bal. Villalobos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Razer - Santiago City 1:1

32e minuut.
Hiu-Lee passt de bal met de wreef. Pierścionek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hermosilla. Pierścionek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eyholzer komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bonko kopt de bal weg. Pierścionek rent richting de bal. Pierścionek passt de bal zonder na te denken. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kupčík geeft de bal voor. Klungelig pakt Tengler de bal. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Santiago City 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Razer 23%, Santiago City 77%.
Team Razer - Santiago City 2:1

47e minuut.
Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. López begaat een overtreding. Furkó raakt geblesseerd tijdens het duel. Roose zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Audytor kopt de bal weg. Hermosilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villalobos rent richting de bal. Villalobos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierścionek rent richting de bal. Hermosilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hermosilla krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Furkó onderschept slim de pass. Furkó geeft een hoge lob. Pierścionek speelt de bal door. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

55e minuut.
Hermosilla probeert de bal met de borst te controleren. Kocyba rent richting de bal. Kocyba met een sublieme pass. Syrjärinne is nu in balbezit. Syrjärinne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Furkó speelt de bal door. Neumann rent richting de bal. Syrjärinne onderschept slim de pass. Syrjärinne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Santiago City 3:1

66e minuut.
Roose geeft een lange en hoge pass. Inworp. López met een snelle inworp. Jalal is nu in balbezit. Jalal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Triviño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Torino kopt de bal weg. Buitenspel voor Zacharakis. Goede buitenspelval van de verdediging. Hiu-Lee neemt vlug de vrije trap. Villalobos rent richting de bal. Villalobos schiet op doel. Bohorquez bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Syrjärinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah met een sublieme pass. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos draait met de bal, schiet en ... Bohorquez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Razer 29%, Santiago City 71%.
Team Razer - Santiago City 3:1