Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: NK Hell Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 610
NK Hell Prinzessin Lillifee
3434 Tactiek Lina1
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 26.9
adequate Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Malanowski passt de bal met de wreef. Rehhagel onderschept slim de pass. Argüelles is nu in balbezit. Argüelles haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kallenberger de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - Prinzessin Lillifee 1:0

6e minuut.
Maita bereikt de bal nog maar net als eerste. Maita geeft een lange en hoge pass. Ćervić bereikt de bal nog maar net als eerste. Floreński verovert de bal door een tackle van achteren. Floreński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zink is nu in balbezit. Zink geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fuks de bal. Floreński is nu in balbezit. Floreński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Malanowski passt de bal in één keer door. Šangulin rent richting de bal. Šangulin passt de bal in één keer door. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dauengauer neemt de hoekschop. Daar is Zacharski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demiańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiańczuk schiet op doel. Ćwielong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Hell - Prinzessin Lillifee 1:1

35e minuut.
Hornauer is nu in balbezit. Demiańczuk is nu in balbezit. Demiańczuk met een sublieme pass. Floreński is nu in balbezit. Floreński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hell 51%, Prinzessin Lillifee 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Hell - Prinzessin Lillifee 1:1

51e minuut.
Zacharski speelt de bal door. Maita rent richting de bal. Maita speelt de bal door. Zink rent richting de bal. Zink geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zink speelt de bal door. Malanowski probeert naar een medespeler te passen. Argüelles rent richting de bal. Argüelles draait met de bal, schiet en ... Kallenberger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Malanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Malanowski passt de bal in één keer door. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - Prinzessin Lillifee 2:1

67e minuut.
Dauengauer is nu in balbezit. Dauengauer geeft een lange en hoge pass. Šangulin probeert de bal aan de voet te houden. Floreński bereikt de bal nog maar net als eerste. Floreński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Argüelles is nu in balbezit. Rehhagel is nu in balbezit. Rehhagel geeft een hoge lob. Floreński is nu in balbezit. Floreński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ćervić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dauengauer de bal. Marušić begaat een overtreding. Dauengauer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lacasa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Floreński de bal onder controle te krijgen. Pehlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlić geeft een lange en hoge pass. Argüelles is nu in balbezit. Argüelles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Beckstein speelt de bal door. Gostin is nu in balbezit. Gostin passt de bal zonder na te denken. Jaganjac rent richting de bal. Jaganjac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hell 51%, Prinzessin Lillifee 49%.
NK Hell - Prinzessin Lillifee 2:1