Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:22
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Zaubersturm Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5436
Zaubersturm Borussia Kick and Rush
5*3*2*Mod Tactiek Standard
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 40.8
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Iken met de inworp. Neubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubarth passt de bal met de wreef. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Borussia Kick and Rush 1:0

9e minuut.
Penza kopt de bal weg. Neubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubarth passt de bal met de wreef. Penza rent richting de bal. Penza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Penza kopt de bal weg. Reitgaßl is nu in balbezit. Hocaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitgaßl verovert de bal door een tackle van achteren. Reitgaßl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kallout kopt de bal weg. Neubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubarth geeft een hoge lob. Reitgaßl bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitgaßl haalt uit met een fantastische trap. Voß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Iken passt de bal zonder na te denken. Neubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubarth speelt de bal door. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Biskup zal de hoekschop nemen. Reitgaßl rent richting de bal. Reitgaßl schiet op doel. Voß werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Borussia Kick and Rush 2:0

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Voß niet meer kan verder spelen. Fizedean komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Reitgaßl is nu in balbezit. Neubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubarth passt de bal in één keer door. Penza is nu in balbezit. Penza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Iken passt de bal zonder na te denken. Neubarth is nu in balbezit. Neubarth passt de bal zonder na te denken. Reitgaßl is nu in balbezit. Reitgaßl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
MacKeggie met een sublieme pass. Daar is Reitgaßl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neubarth rent richting de bal. Reitgaßl is nu in balbezit. Reitgaßl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Azara probeert naar een medespeler te passen. Hocaoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Kazanecki speelt de bal door. Klungelig pakt Odendahl de bal. Odendahl geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wysopal trapt de bal weg van het doel. Penza heeft problemen om de bal te vangen. Neubarth is nu in balbezit. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Azara bereikt de bal nog maar net als eerste. Dielmann onderschept slim de pass. Dielmann geeft een hoge lob. Penza is nu in balbezit. Penza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Borussia Kick and Rush 3:0

43e minuut.
Odendahl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tanıl komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 35%, Borussia Kick and Rush 65%.
Zaubersturm - Borussia Kick and Rush 3:0

48e minuut.
Iken passt de bal zonder na te denken. Sand is nu in balbezit. Neubarth verovert de bal door een tackle van achteren. Neubarth geeft de bal voor. Penza maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Raudhein met een sublieme pass. Neubarth heeft problemen om de bal te vangen. Neubarth met een sublieme pass. Biskup is nu in balbezit. Biskup schiet op doel. Fizedean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Tanıl is nu in balbezit. Neubarth rent richting de bal. Neubarth passt de bal in één keer door. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza draait met de bal, schiet en ... Fizedean bokst de bal weg. Reitgaßl is nu in balbezit. Reitgaßl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Borussia Kick and Rush 4:0

64e minuut.
Reitgaßl met een sublieme pass. Ilsemann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitgaßl bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitgaßl schiet op doel. Fizedean bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Borussia Kick and Rush 5:0

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Raudhein de bal onder controle te krijgen. Neubarth rent richting de bal. Neubarth passt de bal zonder na te denken. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Reitgaßl heeft problemen om de bal te vangen. Neubarth rent richting de bal. Neubarth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Penza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penza draait met de bal, schiet en ... Fizedean bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Borussia Kick and Rush 6:0

82e minuut.
Sand onderschept slim de pass. Neubarth verovert de bal door een tackle van achteren. Neubarth passt de bal met de wreef. Reitgaßl is nu in balbezit. Reitgaßl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Borussia Kick and Rush 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 36%, Borussia Kick and Rush 64%.
Zaubersturm - Borussia Kick and Rush 7:0