Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Fonte Nova
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 607
Bahia.FC Infantes Gigantes
Nino Tactiek 433
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 40.1
adequate Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea is nu in balbezit. Nadiack onderschept slim de pass. Nadiack haalt uit met een fantastische trap. Sousa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Infantes Gigantes 0:1

8e minuut.
Korkea-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkea-aho speelt de bal door. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá haalt uit met een fantastische trap. Colina probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bahia.FC - Infantes Gigantes 1:1

13e minuut.
Mansur geeft een hoge lob. Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dimák de bal. Dimák schiet op doel. Colina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Infantes Gigantes 2:1

26e minuut.
Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrescu passt de bal zonder na te denken. Namazov met een sublieme pass. Dimák is nu in balbezit. Dimák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Korkea-aho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ratatá is nu in balbezit. Ratatá met een sublieme pass. Dimák is nu in balbezit. Dimák haalt uit met een fantastische trap. Colina bokst de bal weg.

31e minuut.
Dimák met een sublieme pass. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Takó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Takó krijgt een gele kaart. Ratatá is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dimák neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Infantes Gigantes 3:1

36e minuut.
Guignard passt de bal met de wreef. Dimák rent richting de bal. Dimák speelt de bal door. Daar is Ratatá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratatá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dimák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szenasy komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Korkea-aho passt de bal in één keer door. Dumitrescu heeft problemen om de bal te vangen. Dumitrescu passt de bal met de wreef. Szenasy is nu in balbezit. Szenasy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Takó passt de bal met de wreef. Daar is Echeberri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guignard is nu in balbezit. Szenasy verovert de bal door een tackle van achteren. Szenasy schiet op doel. Colina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Buba rent richting de bal. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Namazov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Namazov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Namazov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Takó verovert de bal door een tackle van achteren. Takó passt de bal met de wreef. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Infantes Gigantes 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bahia.FC 37%, Infantes Gigantes 63%.
Bahia.FC - Infantes Gigantes 3:2

46e minuut.
Schaumberger komt het veld opgelopen. Çakıcı komt het veld opgelopen. Kurtz komt het veld opgelopen. Cosyn komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Dumitrescu geeft een hoge lob. Echeberri is nu in balbezit. Ratatá verovert de bal door een tackle van achteren. Ratatá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Infantes Gigantes 4:2

69e minuut.
Daar is Buba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buba geeft een lange en hoge pass. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack haalt uit met een fantastische trap. Sousa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Infantes Gigantes 4:3

73e minuut.
Takó verovert de bal door een tackle van achteren. Takó speelt de bal door. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack haalt uit met een fantastische trap. Çakıcı probeert de bal aan de voet te houden. Sousa bokst de bal weg. Beltrán rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caldas zal de hoekschop nemen. Nadiack kopt de bal weg. Buba geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Guignard probeert naar een medespeler te passen. Dumitrescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dunga. Dunga krijgt een gele kaart. Dumitrescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Schaumberger met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Echeberri de bal. Ratatá is nu in balbezit. Ratatá schiet op doel. Colina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack passt de bal zonder na te denken. Buba is nu in balbezit. Buba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea passt de bal zonder na te denken. Buba rent richting de bal. Nadiack rent richting de bal. Nadiack haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sousa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bahia.FC 52%, Infantes Gigantes 48%.
Bahia.FC - Infantes Gigantes 4:3