Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Green Boy Bydart
łoki toki Tactiek Moja
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 32.3
adequate Schieten average
good Passen weak
weak Verdedigen average


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Gatzonikas de bal onder controle te krijgen. Kanclerz is nu in balbezit. Kanclerz passt de bal zonder na te denken. Janduda rent richting de bal. Janduda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nook verovert de bal door een tackle van achteren. Nook passt de bal in één keer door. Panasci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ślepokura verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepokura probeert naar een medespeler te passen. Nook probeert naar een medespeler te passen. Panasci rent richting de bal. Panasci haalt uit met een fantastische trap. Niemitalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

23e minuut.
Bąkowski geeft de bal voor. Inworp. Siedłowski met de inworp. Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo passt de bal in één keer door. Panasci rent richting de bal. Panasci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nook geeft de bal voor. Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portillo passt de bal zonder na te denken. Panasci heeft problemen om de bal te vangen. Panasci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ślepokura rent richting de bal. Ślepokura met een sublieme pass. Panasci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasci draait met de bal, schiet en ... Niemitalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Bydart 1:0

38e minuut.
Bąkowski geeft een hoge lob. Nağıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzonikas begaat een overtreding. Nağıyev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nağıyev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Janduda rent richting de bal. Janduda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Leszaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski onderschept slim de pass. Brzozowski probeert naar een medespeler te passen. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Marusarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Green Boy - Bydart 1:1

43e minuut.
Valencia rent richting de bal. Valencia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Prăscan de bal. Portillo rent richting de bal. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ślepokura verovert de bal door een tackle van achteren. Amolador verovert de bal door een tackle van achteren. Amolador geeft een hoge lob. Janduda heeft problemen om de bal te vangen. Janduda schiet op doel. Marusarz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Green Boy 51%, Bydart 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Green Boy - Bydart 1:1

51e minuut.
Bąkowski geeft een lange en hoge pass. Panasci rent richting de bal. Amolador begaat een overtreding. Panasci moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Panasci kan niet meer verder spelen. Mefikowicz komt het veld opgelopen.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Protasiuk komt het veld opgelopen. Bąkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andrzejewski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baragaño komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ślepokura met een sublieme pass. Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baragaño begaat een overtreding. Baragaño krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ślepokura passt de bal in één keer door. Gatzonikas is nu in balbezit. Gatzonikas met een sublieme pass. Portillo is nu in balbezit. Portillo draait met de bal, schiet en ... Niemitalo bokst de bal weg.

87e minuut.
Siedłowski rent richting de bal. Ślepokura verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Baragaño zijn tegenspeler op de grond. Baragaño krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Amolador onderschept slim de pass. Nook bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzonikas probeert naar een medespeler te passen. Portillo rent richting de bal. Portillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Green Boy 45%, Bydart 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Green Boy - Bydart 1:1