Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:18
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: palco real
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2152
real milano s.l. Dinamo Lampadina
testOne Tactiek 424 ^^
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 34.7
good Schieten average
adequate Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Geroli onderschept slim de pass. Geroli speelt de bal door. Hoste geeft een hoge lob. Stepanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kalociński probeert naar een medespeler te passen. Stepanović heeft problemen om de bal te vangen. Stepanović speelt de bal door. Collin is nu in balbezit. Collin haalt uit met een fantastische trap. Carnevali bokst de bal weg. Klungelig pakt Cabello de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bazzanella is nu in balbezit. Bazzanella passt de bal met de wreef. Pusar rent richting de bal. Pusar haalt uit met een fantastische trap. Romanovský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - Dinamo Lampadina 1:0

27e minuut.
Cabello rent richting de bal. Stepanović verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stepanović neemt de hoekschop. Collin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

30e minuut.
Klungelig pakt Collin de bal. Fayard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkas onderschept slim de pass. Collin verovert de bal door een tackle van achteren. Collin schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Liberati heeft problemen om de bal te vangen. Bickford rent richting de bal. Liberati verovert de bal door een tackle van achteren. Pusar is nu in balbezit. Pusar schiet op doel. Romanovský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - Dinamo Lampadina 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milano s.l. 84%, Dinamo Lampadina 16%.
real milano s.l. - Dinamo Lampadina 2:0

46e minuut.
Labak komt het veld opgelopen. Bufalino komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Rachini is nu in balbezit. Kalociński verovert de bal door een tackle van achteren. Kalociński probeert naar een medespeler te passen. Stepanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Carnevali trapt de bal weg van het doel. Kalociński kopt de bal weg. Derelioğlu speelt de bal door. Moner is nu in balbezit. Moner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Carnevali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - Dinamo Lampadina 2:1

60e minuut.
Doeltrap. Granát komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bazzanella rent richting de bal. Bazzanella passt de bal met de wreef. Granát is nu in balbezit. Granát heeft problemen om de bal te vangen. Granát draait met de bal, schiet en ... Romanovský bokst de bal weg. Labak heeft problemen om de bal te vangen. Labak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - Dinamo Lampadina 3:1

71e minuut.
Collin rent richting de bal. Bufalino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Collin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Collin neemt de penalty, wat een uithaal! Carnevali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - Dinamo Lampadina 3:2

73e minuut.
Cabello geeft de bal voor. Granát kopt de bal weg. Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak draait met de bal, schiet en ... Romanovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - Dinamo Lampadina 4:2

81e minuut.
Cabello geeft de bal voor. Inworp. Stepanović met de inworp. Fayard geeft een lange en hoge pass. Collin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Geroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bufalino is nu in balbezit. Geroli geeft een hoge lob. Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak schiet op doel. Romanovský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Carnevali speelt de bal door. Granát kopt de bal weg. Labak is nu in balbezit. Labak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - Dinamo Lampadina 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milano s.l. 66%, Dinamo Lampadina 34%.
real milano s.l. - Dinamo Lampadina 5:2